Bende okudum daha once ama hatirlamak amaciyla bi tekrar goz atabilrim. Yorumlamaya hic katilamadim daha once buna katilabilirim insaahTamam şimdi oldu
Arkadaşlar C Capanin Gururu TeyomUcanSupurge ve Bonus bu ay İÇİMİZDEKİ ŞEYTAN'ı okuyacak. Eşlik etmek isteyen olursa okuduktan sonra yorumlama gecesi düzenleyelim
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher
bir gun mutlaka
Bu sekilde kitaplari secip ayirinca okuma istegi uzerinde daha etkili oluyor mu acaba?
Ne cok acaba yazmisimBende okudum daha once ama hatirlamak amaciyla bi tekrar goz atabilrim. Yorumlamaya hic katilamadim daha once buna katilabilirim insaah
Bu sekilde kitaplari secip ayirinca okuma istegi uzerinde daha etkili oluyor mu acaba?
Boyle ayirinca okuyabiliyor musunuz? Bende dusunuyorum bazen su kitaplari okuyayim diye ama bitiremiyorum mesela. Boyle gozumun onune koysam okur muyum acaba
Bu ara bi açıldı ama okuma istegim. Okullar acilsin buyuk kizim okula gidince daha iyi okurum insallah
Bende okudum daha once ama hatirlamak amaciyla bi tekrar goz atabilrim. Yorumlamaya hic katilamadim daha once buna katilabilirim insaah
Boyle ayirinca okuyabiliyor musunuz? Bende dusunuyorum bazen su kitaplari okuyayim diye ama bitiremiyorum mesela. Boyle gozumun onune koysam okur muyum acaba
Bu ara bi açıldı ama okuma istegim. Okullar acilsin buyuk kizim okula gidince daha iyi okurum insallah
Ne cok acaba yazmisimve burda sohbet havasinda olunca sohbet eder gibi yani konustugum gibi yazmisim kusura bakmayin lutfen.
Benimde doğru aslında ama bir kitabın 240 sayfasını ağustosta okudum syf sayısı olarak 1108 oluyorAĞUSTOS LİSTESİ
Lütfen eksik ya da yanlış olan bildirsin
C Calcifer 1 - 1216 syf
Life light 5 - 1286 syf
Eleadora ?
Levaiz 4 - 1378 syf
C Capanin Gururu Teyom 1 - 760 syf
UcanSupurge 0
Bonus 3 - 721 syf
Kukrim 6 - 1713 syf
K Kitapkontesi 2 - 1297 syf
Natsume 1 - 251 syf
Limonsuzzcay 0
nemesis 2 - 755 syf
dayler dayler ?
Keira- ?
mimesis ?
sudem34 0
Nikinik ?
Alp_BuRc 4 - 731 syf
ummhnisa 1 - 536 syf
X xnobodyx ?
A Arrietty_ 2 - 777 syf
Aspasiaa 5 - 1950 syf
Camelia 1 - 712 syf
Mrsay 2 - 1525 syf
L LADY VEGA 4 - 2043 syf
HAbibte 3 - 943 syf
fesang 2 - 472 syf
Boncobo ?
Disipline Girmis BirKadin 1 - 573 syf
Homer Simpson 1 - 272 syf
Gelincik78 2 - 371 syf
berresuu 4 - 1397 syf
yet07 4 - 2275 syf
A Atalanteda 2 - 1219 syf
mmelisaa ?
M Mavi Menekse 1 - 619 syf
CipisS 0
Etkili Eleman ?
bir civciv annesi 2 - 1076 syf
Orangegreysky 3 - 1656 syf
La Vie ?
Ciela ?
Gallagher ?
bir gun mutlaka 3 - 1158 syf
Pozitivite 4 - 1508 syf
Bende okudum daha once ama hatirlamak amaciyla bi tekrar goz atabilrim. Yorumlamaya hic katilamadim daha once buna katilabilirim insaah
Kalan aylar için hedef belirlemeni isteyeceğim sendenGünaydınnn
Ben senelik hedef belirlemedim neredeyse sene sonu topiğe geldiğim için. Kendi kendime okuyorum öyle sene sonu sen nerden çıktın demezsiniz dimi
OMGOlacakları anlatmayayım
Genelde bitiremiyorum ama hedef koyduğum için daha hızlı okuyorum. Çok gözümün önüne koymuyorum çünkü sürekli görünce sanki okumuşum gibi hissediyorum hevesim kaçıyor
Okursam dedim. Okuyacagim degil,niye Nazar boncugu attinAyda 9,5 kitap okursam hedef tamamdir
4 ay için 15 kitap diyeyim, kendimi zorlayayımKalan aylar için hedef belirlemeni isteyeceğim senden
Bir aydan fazla gözümün önünde durması ters etkiliyor beniTers etki ediyor he mi
Okursam dedim. Okuyacagim degil,niye Nazar boncugu attinmotive olayimd diye dimi. Isini biliyorsun calci
Ince kitaplari gozden gecireyim