Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende okudum daha once ama hatirlamak amaciyla bi tekrar goz atabilrim. Yorumlamaya hic katilamadim daha once buna katilabilirim insaah
Eylül ayında okumayı düşündüklerim
Levaiz Deli Kurt'u beraber okuyalım mı?

Eki Görüntüle 3122836
Bu sekilde kitaplari secip ayirinca okuma istegi uzerinde daha etkili oluyor mu acaba?
Boyle ayirinca okuyabiliyor musunuz? Bende dusunuyorum bazen su kitaplari okuyayim diye ama bitiremiyorum mesela. Boyle gozumun onune koysam okur muyum acaba

Bu ara bi açıldı ama okuma istegim. Okullar acilsin buyuk kizim okula gidince daha iyi okurum insallah

Ne cok acaba yazmisim ve burda sohbet havasinda olunca sohbet eder gibi yani konustugum gibi yazmisim kusura bakmayin lutfen.

Ne cok acaba yazmisim ve burda sohbet havasinda olunca sohbet eder gibi yani konustugum gibi yazmisim kusura bakmayin lutfen.

Ne kusuru canım samimi yazmak en güzeli.

Aynı şeyi düşündüm bende önüme koyayım dedim görünce. Okumaya güzel bir etkisi oluyor bence.

Benimde doğru aslında ama bir kitabın 240 sayfasını ağustosta okudum syf sayısı olarak 1108 oluyor Tebrik ederim arkadaşlar

Genelde bitiremiyorum ama hedef koyduğum için daha hızlı okuyorum. Çok gözümün önüne koymuyorum çünkü sürekli görünce sanki okumuşum gibi hissediyorum hevesim kaçıyor

Günaydınnn

Ben senelik hedef belirlemedim neredeyse sene sonu topiğe geldiğim için. Kendi kendime okuyorum öyle sene sonu sen nerden çıktın demezsiniz dimi
Kalan aylar için hedef belirlemeni isteyeceğim senden

Turabdin Platosu (MARDİN)

Yüksek kalker platosunun üstündeki Tutabdin Platosu’nu, yüz yıllar önce keşişler yurt olarak kullanılmıştır. Görülmeye değer nitelikte bir kültür gezisi diyebilirim. Yukarı Mezopotamya’da yer alan bir kalkler platosu olup, Hizmetkarları Dağı ismiyle de biliniyor. Hizmetkarları Dağı ismiyle de biliniyor. Tanrı olarak adlandırılan bölge, 4. yüzyılda beri yapılan 80 manastırda keşişler ibadet etmişlerdir.

Mardin’e 30 kilometre uzaklıkta yer alıyor olup, Süryaniler tarafından kutsal bir yer olarak ilan edilmiştir. Sırtını Anadolu Dağları’na yaslamış, yüzünü ise Mezopotamya Ovası’na dönmüş durumda. Bölgede çok sayıda manastır ve köy yer alıyor. Özellikle Mor Gabriel Manastırı ve köylerden Midyat Zaz bu platoda gezebileceğiniz etkileyici ve otantik bir yer.

Günaydınlar Herkese

Yeni ayın başlangıcında kimler neler okuyor bakalım
Akşama fotoğraf paylaşımımız var

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher
bir gun mutlaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…