Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selam!
Konuyu baştan aşağı okumak istiyorum aslında ama parça parça olacak mecburen. O yüzden sizlere sormak istedim: Aylık ortak okuma belirliyorsunuz ya, sonra o kitap üzerinde bir yerde buluşup (discord gibi bir yerde sesli olarak ya da bu sayfa üzerinden) tartışıyor musunuz? Ortak okuma yapmanın olayı tam olarak nedir?

Herkese selam!
Konuyu baştan aşağı okumak istiyorum aslında ama parça parça olacak mecburen. O yüzden sizlere sormak istedim: Aylık ortak okuma belirliyorsunuz ya, sonra o kitap üzerinde bir yerde buluşup (discord gibi bir yerde sesli olarak ya da bu sayfa üzerinden) tartışıyor musunuz? Ortak okuma yapmanın olayı tam olarak nedir?
Baskanımızın belirlediği günde burda tartısılıyor kitap hakkında fikirler konusuluyor 🌸

Herkese selam!
Ortak okuma kitaplarını yılın sonunda belirliyoruz beraber. Aylık ortak okuma kitaplarını diğer ay belirlenen günde burada konuşuyoruz

Felsefe Parçaları ya da Bir Parça Felsefe bittiiii :KK73::KK73:
O kadar sıkıcıydı kiii, hiçç benlik değil felsefeyi de hiç sevmem bile bile lades dedim. Kısa olunca bir şans vermek istemiştim.
Çok ağır bir dili vardı. Şimdi biraz daha hafif bir kitaba başlayacağım yarın: Geceye Övgüler.
Hepinize bol okumalar, şimdiden sendromsuz pazartesiler :KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X