Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasılsın notercim. Nasıl gidiyor? Bebiş nasıl oldu

bebis hala fazlaca sari
gazlı da olduğu için sürekli ikiniyo. erkek olduğundan mıdır nedir kaba bi şekilde ikiniyo lifem kamyon kornasi gibi sesler çıkarıyor kamyon kornasi diye seviyorum

Sarı kamyon kornası ne ya :))) favorim bu

abi nasıl alışabildi mi kardeşine ?

o tam olarak alışamadı daha ilgi azaldığı için isyanlarda canım.
inşallah alışacak. bebek düzene girse biraz rahatlicaz. hastane sarılık lohusalik derken çocukla da ilgilenemedik o da haklı

o tam olarak alışamadı daha ilgi azaldığı için isyanlarda canım.
inşallah alışacak. bebek düzene girse biraz rahatlicaz. hastane sarılık lohusalik derken çocukla da ilgilenemedik o da haklı
Çocuk bu bebe yokken tek ilgi odağı bendm diyordur
Şimdi çok yeni yavaş yavaş alışır sonra peşinde dolanır büyüsün benimle maç yapsın dye

Hoşgeldiniz
Yaa siz sorduktan sonra baktım ben de internette fiyatı ne kadarmış diye şok oldum
Hayır hiçbir grupta yokum ben burası hariç buradaki ortak okumalara da pek ayak uyduramıyorum bu sene hep bi geriden geliyorumm

Kitap yok ki fiyatı geçtim artık.
Günaydın
Ateş nöbeti tuttum sabaha kadar kızçenin başında
İlk defa 39,5 gördüm derecede, şuruplarla da tam olarak düşmüyor. Biri gitti derken bir başkası başlıyor bu hastalıkların.
Çok geçmiş olsun

Bildirim topiğine baktım da Haziran’da okuduğum doğunun limanları resmen beynimden silinmiş
Sizin de böyle oluyor mu? Kitaba dair hiçbir şey hatırlamıyorum şuan
Kendimi verip okumuyorsam bana da oluyor.Hatta bazen kitabı okurken bile oluyor 2 sayfa okuyorum mesela ne okuduğumun farkına varmayıp geri dönüyorum.

Bildirim topiğine baktım da Haziran’da okuduğum doğunun limanları resmen beynimden silinmiş
Bu bana hep oluyor aslında okurken notlar almak, özet yazmak işe yarıyor ama çok üşeniyorum ona da.
Hoşgeldiniz

Kitap yok ki fiyatı geçtim artık.

Çok geçmiş olsun
Sorayım burda ben bitmediyse ulaştırırım

bana da oluyor. goodreads gibi 1000k gibi uygulamalarda inceleme yazmaya çalışıyorum. sevdiğim yerlere post it yapıştırıyorum mutlaka.

yıllık okuma hedefinizi belirleyerek topiğimize düzenli gelir sohbete katılırsanız listeye ekler konu sahibi sizi de isterseniz
Aaa ben tanışmaya o kadar meraklıymışım ki mesajınızın bu kısmını atlamışım. Yıl sonuna kadarki hedefim 20 kitap olsun. Listenize eklenmeye talibim.
Mesajınızı yeni gördüm, çok teşekkür ederim. Bazen bir şeyler kötü gittiğinde şans ve kadere lanet yağdırıp aslında o an yaşanan talihsizliğin ileride gelişecek şartlara göre yaşanabilecek en iyi seçenek olduğunu çok sonra anlıyoruz. Çok uzun süre kitap okumaktan uzak kalmıştım ama şu an hem yumurta kapıya dayandığı için (kuramsal okuma açısından) hem de okuyup yeni dünyalarda kendimi kaybetmeye duyduğum ihtiyaç arttığından topikte de kalıcı olma niyetindeyim. Burada böyle güzel bir konu başlığı ile karşılaştığım için mutlu oldum. Sadece kitap okumuyor, güzel kitaplar okuyorsunuz.
Teşekkür ederim, hoş buldum galp galp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…