Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahattin Ali gecesine katılamadım. Yazarla ilgili duygu ve düşüncelerimi kısaca yazmak isterim. Sabahattin Ali'nin Türk edebiyatında pek çok sanatçı gibi değeri sonradan anlaşılmış hatta şimdi bile yeterince kıymeti bilinmemis bir yazar olduğunu düşünüyorum. Yazarın romanlarını da çok severim ama öykülerinin yeri benim için ayrıdır. Şiirleri bestelenmeye çok uygun olduğu için şarkı sözü olarak şiirlerini sevsem de şair olarak çok güçlü olduğunu düşünmuyorum.
Sinop Cezaevi ne gitme imkanım olmuştu. Oradaki duyguyu iliklerine kadar hissediyor insan. Hapishane avlusunda dolanmak, denize o kadar yakın olup uzak kalındığını düşünmek, kulağında da "dışarda deli dalgalar, gelip duvarları yalar" çok etkileyiciydi. Türkiye'de pek çok faili meçhul varken ölümü ile ilgili resmi açıklamalar bana çok inandırıcı gelmiyor açıkçası.

Bu aralar enerji düşünce gücü tarzı kitaplar ilgimi cekiyor…yaptıgım çalışmalardan dolayı oldugunu düşünüyorum bir rahatlama geldi diyebilirim
sabah gördün healing'i. Nedir diye araştırırken senin kitabın çıktı karşıma. İnanılmaz bir tesadüf

Sen mi bi site önermiştin başkanım hatırlayamadım orada tükenmişti. Kaçaydı orada uygun fiyatlı denmişti ama bi kıyas yapıcam
Bak buradan almıştım. Hatta ben 107tl almıştım

Ekim ayında Mater serisini okuyacağız kızlarla. Alacaksan BKM den al bir de 10tl indirim kuponu eklet mutlaka. En uygun orda oluyor. Kupon BKMMARCO

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…