Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etkili Eleman olabilir. rakibi topikten ayrıldı çaaatttt diye. Yarı yolda bırakmak da bizim topiğimize yakışmıyor

Hacer Vadisi ve Ormanı (Kayseri)

Kendine özgü vadi, boğaz ve buzul kayalıklara sahip Hacer Vadisi ve Ormanı, Kapuzbaşı Şelaleleri ve Yedigöller’i birbirine kavuşturur. Yaban hayatının canı olduğu bölgenin ziyaretçilerine sunduğu doğal güzellikler ile görsel şölen yaşatmaktadır. Ülkemizin eşsiz bir bölgesi olan Hacer Vadisi, içerdiği bitki örtüsü ve vadi boyunca birbiri ardına sıralanmış olan yamaçlarıyla heyecan verici bir güzelliğe sahiptir.

Ulaşımı zor olduğu içinde pek fazla kişinin bilmediği bu saklı cenneti bilenin de yolu düşmez buraya. Yalnız ismini duymuş ve merak etmiş dağcılar tarafından ziyaret edilen vadi, trekking için oldukça elverişli olması sebebiyle keşif yapmak için ideal bir nokta. Türkiye’nin en iyi post ormanı olma niteliğini taşıyan Hacer Ormanı, helikopter iniş pistinin bulunması sebebiyle de ön plana çıkmaktadır.

Orman içerisinde bulunan dört su kaynağından en mühim olanı Soğuk Pınar olup, genelde kamp yapmak için kullanılmaktadır. 2750 hektarlık bir alanı kapsıyor olup, bitki örtüsü göknar, meşe, sedir, ardıç, gürgen, titrek, kavak ve karaçamdan oluşmaktadır. Bölgede keşfedilmeyi bekleyen Toprak Taş Mağarası, köy halkı tarafından doğal soğuk hava deposu olarak adlandırılıyor olup ayrı bir önem taşımaktadır. Hacer Ormanı turizm, mağaracılık, dağcılık, manzara güzelliği ile Aladağlara bahşedilmiş bir doğa harikasıdır.

Günaydın Güllerin Gülleri

Kimler neler okuyor bir yoklama alalım

17.08.2022 (Çarşamba) saat 20.30da SABAHATTİN ALİ söyleşimiz var. Katılımlarınızı bekliyorum

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela

Günaydın

Etkili Eleman olabilir. rakibi topikten ayrıldı çaaatttt diye. Yarı yolda bırakmak da bizim topiğimize yakışmıyor
Caaat diye

Günaydin gece gök delindi sanki. Uyuyamadim. Cocuklari okula birakip Mahser e basliyacagim once keyif sonra temizlik. Nasil fikir

Gunaydin karamazov kardesler 536. Sayfadayim

Bugün bir kitaba başlamayı düşünüyorum sonunda. İnşallah vaktim olur

Caaat diye

Günaydin gece gök delindi sanki. Uyuyamadim. Cocuklari okula birakip Mahser e basliyacagim once keyif sonra temizlik. Nasil fikir
Git gel su yolu oldu topik
Ben de dün gece kitabın üzerinde uyuya kaldım hem de 22.00da. Bu uyku hallerinin C Capanin Gururu Teyom ile bir ilgisi olduğunu düşünüyorum jsjjs

Günaydın tekrardan

Ben Mahşer'deyim hala, çok heyecanlı gidiyor

Git gel su yolu oldu topik
Ben de dün gece kitabın üzerinde uyuya kaldım hem de 22.00da. Bu uyku hallerinin C Capanin Gururu Teyom ile bir ilgisi olduğunu düşünüyorum jsjjs
Kaptan olmak böyle birsey.

Kaldigin sayfayi karistirmadin umarim
Teyomun günahini niye aliyorsun

Günaydın tekrardan

Ben Mahşer'deyim hala, çok heyecanlı gidiyor
Düstüm yollara almaya gidiyorum. Yilan hikayesine dondu resmen. 3 gündür gidip alacagim kitabi. Ama bal gidiyorum. Eve gelince hemen basliyacagim

Eklentiler

• 16606289640958916275988513684730.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 27
günaydın, Oblomov devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…