- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Ben seni senden daha fazla ciddiye alarak rakip olacaktımteyo ufak at da civcivler yesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni senden daha fazla ciddiye alarak rakip olacaktımteyo ufak at da civcivler yesin
Aslında ciddiyim. Kendimi güdülemeye çalışıyorum. Tatlı rekabet iyi gelebilirBen seni senden daha fazla ciddiye alarak rakip olacaktım
BenHazirana rakip olacak varsa çıksın karşıma
Yok yok ilk rakibin benim hadi bakalım, çek gözlerini üzerimden ama tamam mıteyo ufak at da civcivler yesin
Teşekkür ederim morali verdiğin içinO vakit az dirilip sonra bi daha çöküyomuş yaşlandım diye ne çektik doğum günlerinden be
65.000Tl olmuşİstediği bir kitaplık vardı, onu hediye alacağız, herkes elini cebine atacak
Ay nolur bul onu ya. Kafayı yicem
Sinerklerin tanrısı ise bunu konuştuk çok net.
Haziranda göz yok, okuma varYok yok ilk rakibin benim hadi bakalım, çek gözlerini üzerimden ama tamam mı
ben de konuştunuz diye hatırlıyorum. Çünkü kitabı sizin yorumlarınız üzerine aldımAy nolur bul onu ya. Kafayı yicem
Ben de eminim ama bulamadım yaaben de konuştunuz diye hatırlıyorum. Çünkü kitabı sizin yorumlarınız üzerine aldım
BaşkanımSineklerin Tanrısı bitti. Üzerinde uzun uzun konuşmayı isterim
Nasıl buldun diye soracaktım ama bir günde okumandan anladım sanırım
Bende iki günde okurum gözüyle bakmıştım ama üç gün sürdü, kitap ve verdiği mesaj çok güzel özellikle 5. bölümden sonrası benim için daha iyiydi.
Betimlemeler çok çok fazlaydı, karakterlerin hislerinden, duygu değişimlerinden daha fazla bahsedilmiş olsaydı benim için çok daha keyifli olabilirdi.
Yine de farklı bir tat vardı kitapta çok sevdim.
Aslında kişilerin değişmi üzerine olduğu için dediğin gibi olsa çok daha keyifli olurdu.
Bazı yerlerde hayal gücünü kullanmam gerekti. Son sözü okuyunca taşlar yerine oturdu kafamda.
Sence varoluşta herkesin içinde karanlık bir yan var mı?
Katılıyorum, bende oldukça hayal gücümü zorladım. Kitabı bitirdiğimde düşündüm karakterler adına gözümde canlanan sadece; sarı saçlar, lekeli yüz gibi çok çok ufak detaylardı. Bunun daha geniş olmasını yeğlerdim.
Varoluşta herkesin içinde karanlık bir yan var mı? Bence var hem de fazlasıyla. İyinin içinde kötü, kötünün içinde iyi gibi.
Sadece koşullardan ötürü keşfedemiyoruz veya bastırıyoruz, olmak istediğimiz gibi oluyoruz. Kitapta güzel örnekler vardı bu yönde.
Noldu rahatsız mı oldunCalciletam acaba çok şaşırdığın için okumaya fırsat kalmıyor olabilir mi İhtimal yani
Tamam bende ciddiyim, meydan okuyorum sana kazanan karşı tarafa kendi istediği bir kitabı okutur veyaaaa kaybeden kazanana hediye kitap alır seç bakalımAslında ciddiyim. Kendimi güdülemeye çalışıyorum. Tatlı rekabet iyi gelebilir
Bulacağım ama sonraAy nolur bul onu ya. Kafayı yicem
Yok haşaNoldu rahatsız mı oldun
Kitap almayı seçiyorum canım. Hangimiz kazanırsak diğerimize kitap alırız. Sayfa sayısı üzerine olsunTamam bende ciddiyim, meydan okuyorum sana kazanan karşı tarafa kendi istediği bir kitabı okutur veyaaaa kaybeden kazanana hediye kitap alır seç bakalım
Bulacağım ama sonra
Tamamdır Haziran da görüşürüzKitap almayı seçiyorum canım. Hangimiz kazanırsak diğerimize kitap alırız. Sayfa sayısı üzerine olsun