- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
İşte sonunda okuyan biri. Ay nasıl da mutlu oldumGünaydın arkadaşlar Germinal okuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte sonunda okuyan biri. Ay nasıl da mutlu oldumGünaydın arkadaşlar Germinal okuyorum
Okumayinca ben de huzursuz oluyorum başkanım okumak çok iyi geliyorİşte sonunda okuyan biri. Ay nasıl da mutlu oldum
Sen = Ben demektirKardeşim beni kendin gibi görmen ne hoş
Ne ka pozitifsin Gülün Adı ne alemde. Biz kendisiyle ilişkimizi yürütemedik birbirimize biraz zaman verdikBana da öyle geldi En azından bir bütün gibi hareket edebiliyoruz bence bu takdire şayan
Yok devam ettiremedim ben de haziran ayında okuyacağım sanırım. Bunu okuyorum şu anda
Keyifli okumalarYok devam ettiremedim ben de haziran ayında okuyacağım sanırım. Bunu okuyorum şu anda
Eki Görüntüle 3071528
GünaydııınEki Görüntüle 3071486
Eki Görüntüle 3071487
Eki Görüntüle 3071488
Eki Görüntüle 3071489
Side Sualtı Müzesi
Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side tatil beldesinde, Deniz Ticaret Odası Antalya şubesi tarafından projelendirilen, kıyıdan 1,5mil açıkta ve ortalama 12 ila 20 metre derinlikte bulunan Türkiye’nin ilk sualtı müzesidir. Side Sualtı Müzesi, denizin derinliğinde 5 farklı tema olarak belirlenmiş ve Türk heykeltıraşlara yaptırılmış olan 117 adet heykelin denize dalış yapılarak görülebildiği bir müzedir. Müzeyi ziyaret etmek için dalış yapacak olan ziyaretçilerde profesyonel dalış sertifikasına sahip olma şartı aranmaktadır.
Müzede yer alan heykellerin temaları Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı temsilleri, Mevlana ve semazenleri, Apollon Tapınağı ve Deniz Tanrısı Poseidon, geçmişte Side’den ticaret amacıyla tahıl ve gıda taşıyan deve kervanları ve Suriye savaşında ülkeden kaçmak için çıktıkları yolculuk sırasında denizde yaşamını yitiren çocukların anısına yaptırılan çiçek bahçesi temalarıdır. Heykellerden üç buçuk metre uzunluğundaki ve 50 ton ağırlığındaki dev Poseidon heykeli en ilgi çeken eserdir.
Dünya’da tarzında ikinci sırada olan Side Sualtı Müzesi, Meksika’da bulunan 400 heykelle birinci sıradaki Meksika Sualtı Müzesini takip etmektedir. Su altına uygun malzemeden ve nötralize edilerek imal edilmiş olan heykeller, aynı zamanda tabiatın dengesini bozmadan deniz canlıları açısından da doğal resif görevi görmektedir. Dünya üzerinde sayısı 3 milyon civarındaki sertifikalı dalış meraklılarının en çok ziyaret ettiği ülkeler Mısır, Bali, Tayland, Maldivler ve Meksika’dır. Manavgat ilçesinin ve Antalya’nın kültür turizminde tüm dünyaya adını duyurmasını sağlayan Side Sualtı Müzesini ise her yıl ortalama 10bin kişi ziyaret etmektedir. Müze, 2015 yılından bu yana 50.000 kişinin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamıştır. Müzenin kuruluş amacı biraz da dünyanın her yerinden bu insanları Antalya’ya çekmek ve ülke turizmine katkıda bulunmaktır.
Günaydınlar bahar ayı gelince gönül yayları gevşeyip okumayı azaltan minnoşlar
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
@Kukrim
@JES
K Kitapkontesi
@Nosking
@Oriana
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
L LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Homer Simpson
@Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
berresuu
@yet07
Wertheri çok sevdim demeİyi geceler
Genç Werther’in Acıları’nı okuyorum.
O kadar güzel cümleler var ki dönüp dönüp okuyorum birkaç kez
İki üç gün kayboluyorum belki şaşırmayı unutur diye ama unutmuyor
TünaydınEki Görüntüle 3071486
Eki Görüntüle 3071487
Eki Görüntüle 3071488
Eki Görüntüle 3071489
Side Sualtı Müzesi
Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Side tatil beldesinde, Deniz Ticaret Odası Antalya şubesi tarafından projelendirilen, kıyıdan 1,5mil açıkta ve ortalama 12 ila 20 metre derinlikte bulunan Türkiye’nin ilk sualtı müzesidir. Side Sualtı Müzesi, denizin derinliğinde 5 farklı tema olarak belirlenmiş ve Türk heykeltıraşlara yaptırılmış olan 117 adet heykelin denize dalış yapılarak görülebildiği bir müzedir. Müzeyi ziyaret etmek için dalış yapacak olan ziyaretçilerde profesyonel dalış sertifikasına sahip olma şartı aranmaktadır.
Müzede yer alan heykellerin temaları Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı temsilleri, Mevlana ve semazenleri, Apollon Tapınağı ve Deniz Tanrısı Poseidon, geçmişte Side’den ticaret amacıyla tahıl ve gıda taşıyan deve kervanları ve Suriye savaşında ülkeden kaçmak için çıktıkları yolculuk sırasında denizde yaşamını yitiren çocukların anısına yaptırılan çiçek bahçesi temalarıdır. Heykellerden üç buçuk metre uzunluğundaki ve 50 ton ağırlığındaki dev Poseidon heykeli en ilgi çeken eserdir.
Dünya’da tarzında ikinci sırada olan Side Sualtı Müzesi, Meksika’da bulunan 400 heykelle birinci sıradaki Meksika Sualtı Müzesini takip etmektedir. Su altına uygun malzemeden ve nötralize edilerek imal edilmiş olan heykeller, aynı zamanda tabiatın dengesini bozmadan deniz canlıları açısından da doğal resif görevi görmektedir. Dünya üzerinde sayısı 3 milyon civarındaki sertifikalı dalış meraklılarının en çok ziyaret ettiği ülkeler Mısır, Bali, Tayland, Maldivler ve Meksika’dır. Manavgat ilçesinin ve Antalya’nın kültür turizminde tüm dünyaya adını duyurmasını sağlayan Side Sualtı Müzesini ise her yıl ortalama 10bin kişi ziyaret etmektedir. Müze, 2015 yılından bu yana 50.000 kişinin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamıştır. Müzenin kuruluş amacı biraz da dünyanın her yerinden bu insanları Antalya’ya çekmek ve ülke turizmine katkıda bulunmaktır.
Günaydınlar bahar ayı gelince gönül yayları gevşeyip okumayı azaltan minnoşlar
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
@Kukrim
@JES