- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
Teşekkür ediyorum çok yerinde olduİisyannnnn şarkısını sana armagan ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum çok yerinde olduİisyannnnn şarkısını sana armagan ediyorum
Bizde geçen hafta okulca pikniğe gitmiştik ama bizimkiler küçük olduğu için fazla gürültü patırtı olmadıGünaydınnn
Arkadaşıma gelmiştim onun da kızının okul pikniği varmış ona geldik ve 40 çocuk aynı anda bağırıyor 3 saatlik uykuyla bugün nasıl biter
Kitabını alıp bir ağaç altına çekilGünaydınnn
Arkadaşıma gelmiştim onun da kızının okul pikniği varmış ona geldik ve 40 çocuk aynı anda bağırıyor 3 saatlik uykuyla bugün nasıl biter
Kitabını alıp bir ağaç altına çekil
Ben de piknikteyim ama kitap okuyacak ortamım yok malesef ne güzel olurdu
bitmezGünaydınnn
Bizde okul tanıtımlarına ilkokula gittik. Heryer bağıran çocuk doluuu. İyiki lise öğretmeniyim dedimmm.Günaydınnn
Ahmet Ümit'in de böyle çizgi romanları var ya onları da bulabilsem keşkeBayıldım
Bir taş yüzünden ölmüş adam
Böyle aşkın ızdırabınıBir taş yüzünden ölmüş adam
Aksam oldu, yaşıyor musunGünaydınnn