Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey kem kümUcanSupurge belgeleri çıkarır mısın
Lohusaydım hatırlamıyorumZaten züpürgenin kendisi yazmış Nikinik, black, başka kimdi ya bir de keira idi sanırım haa bir de noter
Yani şey herkeşler yazınca ben de merak edip yazmış olabilirimYaktın bizi züpürge
Evet ben de yazmıştım Algernon'a çiçekler bitince başlayacam inşallahZaten züpürgenin kendisi yazmış Nikinik, black, başka kimdi ya bir de keira idi sanırım haa bir de noter
Sana güveniyorum , bu ay içinde okurum inşallahBence severek okuyup ekleyen kişilere teşekkür edeceksiniz. Başlangıçta biraz zorlayabiliyor ama olaya kaptırınca güzel gidiyor. Sakin kafayla okumak iyi olabilir. Biraz Hıristiyan ögeler ve tarikat ağırlıklı
Çabuk bitirirsin ya sen Nikiniksin Yarım kitaplar bitince insana bi rahatlama hissi geliyor .Benim de yarım kitaplarım Don Kişot, Momo, Siddhartha, Aşkımız Eski bir roman,Parfümün Dansı ve daha hatırlayamadiklarim.. bitirirsem çok sevinecemYaa bak yine kandırdın beni yarın iş yerine götüreyim de başlayım o zman
Senin daha çokmus halime sukredeyim o zamanSana güveniyorum , bu ay içinde okurum inşallah
Çabuk bitirirsin ya sen Nikiniksin Yarım kitaplar bitince insana bi rahatlama hissi geliyor .Benim de yarım kitaplarım Don Kişot, Momo, Siddhartha, Aşkımız Eski bir roman,Parfümün Dansı ve daha hatırlayamadiklarim.. bitirirsem çok sevinecem
Bana bi kitap tavsiye eder misinKitabı okurken huzursuzluk hissettiğimi çok net hatırlıyorum, bence kitabın sonu da amacına uygundu. He sayfalarca olsa yine okurdum o ayrı, bence Livaneli nin en iyi kitaplarından biri huzursuzluk. Her şeyi geçtim bilgilendirici, sıkmadan da okutuyorsa benim için yeterli.
Çok tartışılır bu iyi, kötü meselesi ve bir sonuca varılamaz herkesin beklentisi farklı.
Dhshsh sonraki konuşmaları da göz önünde bulundurarak söylüyorum ki; kendinizi suçlu hissetmeyin, tavsiye ettiğiniz kitabı beğenmemem bence normal bir durum. Bu sizden tekrar tavsiye almayacağım anlamına gelmez
Kaldı ki kendimde ölümüne tavsiye veririm
Keyifle oku Gülün Adı bence Oku ki bizi de gaza getirGeldiler hangisinden başlasam Eki Görüntüle 3062727
Nikinik senin okuma hızına kim kötü baktıSenin daha çokmus halime sukredeyim o zaman
Werther benimkiBana da bunlar geldi Eki Görüntüle 3062738
Üzerinde biraz düşünmek istiyorum, sana körü körüne tavsiye verememBana bi kitap tavsiye eder misin
Keyifle oku Gülün Adı bence Oku ki bizi de gaza getir
Acıların kadınıWerther benimki
Teşekkür ederim cnmyet07 çok geçmiş olsun
Biri pat diye kitap tavsiyesi isteyince insanın aklına birşey gelmiyor ki. Geçen gün toplu taşımada bi kadın kitap okuduğumu görünce ,ben kitap okumayı bir türlü sevemedim ,bana okumayı sevdirecek bi kitap onerirmisiniz dedi. Yanı düşününce aslinda çok fazla kitap çıkar ama o an insanin aklina gelmiyor. Öncesinde biraz sohbet etmiştik tarzına uyar diye ben de Livaneliden onerdim o an aklıma o geldi yerli ıstediği içinÜzerinde biraz düşünmek istiyorum, sana körü körüne tavsiye veremem
Çok zor ya, hadi burada birbirimizi tanıyoruz artık ama hiç tanımadığın tarzını bilmediğin birine nasıl tavsiye vereceksin ki. Hani en fazla herkesin seveceği düz bir şey önerebilirsin.Biri pat diye kitap tavsiyesi isteyince insanın aklına birşey gelmiyor ki. Geçen gün toplu taşımada bi kadın kitap okuduğumu görünce ,ben kitap okumayı bir türlü sevemedim ,bana okumayı sevdirecek bi kitap onerirmisiniz dedi. Yanı düşününce aslinda çok fazla kitap çıkar ama o an insanin aklina gelmiyor. Öncesinde biraz sohbet etmiştik tarzına uyar diye ben de Livaneliden onerdim o an aklıma o geldi yerli ıstediği için
Iste kitap okuma macerası başlamadan bitmesin diye insanın aklına o an düz birşey de gelmiyorÇok zor ya, hadi burada birbirimizi tanıyoruz artık ama hiç tanımadığın tarzını bilmediğin birine nasıl tavsiye vereceksin ki. Hani en fazla herkesin seveceği düz bir şey önerebilirsin.
İsmi lazım değil beni o zalim yıktı ismi lazım değil dırırım dırırım oyle bir parça vardı dimi birden aklıma geldi nedenseNikinik senin okuma hızına kim kötü baktı
İyiyim canım sen nasılsın canım erteledik biraz taşınmayı büyük ihtimal 9. Ay gibi taşınacağızLife light nasılsın Taşınma işin ne oldu?