- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Kim ne yazmış benim birşeyden haberim yokKim yazdıysa o başlasın okumaya önce Benden hızlı okursun sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim ne yazmış benim birşeyden haberim yokKim yazdıysa o başlasın okumaya önce Benden hızlı okursun sen
UcanSupurge belgeleri çıkarır mısınKim ne yazmış benim birşeyden haberim yok Eki Görüntüle 3062526
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun
Zaten züpürgenin kendisi yazmış Nikinik, black, başka kimdi ya bir de keira idi sanırım haa bir de noterUcanSupurge belgeleri çıkarır mısın
Yaktın bizi züpürgeZaten züpürgenin kendisi yazmış Nikinik, black, başka kimdi ya bir de keira idi sanırım haa bir de noter
Ama adım geçmiş ne oldu ne kaçırdımZaten züpürgenin kendisi yazmış Nikinik, black, başka kimdi ya bir de keira idi sanırım haa bir de noter
Çok beğendim canım iyi ki okumuşum iyi ki okutmussunuz
Gülün Adı kitabını kimler listeye yazdırmıştı diye konuştuk daAma adım geçmiş ne oldu ne kaçırdım
Beğenmene sevindimÇok beğendim canım iyi ki okumuşum iyi ki okutmussunuz
Himm ben de yazmışım dimi sefilleri de yazmış miydim acaba yaa o sefillerden sonra ben toparlanamadim hala 2. Cildi duruyorGülün Adı kitabını kimler listeye yazdırmıştı diye konuştuk da
Beğenmene sevindim
2.cild 1.sine göre çok daha güzel ve akıcı aslında başlarsan bir haftaya kalmaz bitirirsin inşallahHimm ben de yazmışım dimi sefilleri de yazmış miydim acaba yaa o sefillerden sonra ben toparlanamadim hala 2. Cildi duruyor
Kim ne yazmış benim birşeyden haberim yok Eki Görüntüle 3062526
Zaten züpürgenin kendisi yazmış Nikinik, black, başka kimdi ya bir de keira idi sanırım haa bir de noter
Bence severek okuyup ekleyen kişilere teşekkür edeceksiniz. Başlangıçta biraz zorlayabiliyor ama olaya kaptırınca güzel gidiyor. Sakin kafayla okumak iyi olabilir. Biraz Hıristiyan ögeler ve tarikat ağırlıklıYaktın bizi züpürge
Yaa bak yine kandırdın beni yarın iş yerine götüreyim de başlayım o zman2.cild 1.sine göre çok daha güzel ve akıcı aslında başlarsan bir haftaya kalmaz bitirirsin inşallah
Benimkide gelecekti bugün bakalımBen aldım listeye elimdeki biterse başlamayı düşünüyorum inşallah
Acaba dili nasıl? Arkadaşım ilk başlarda biraz ağır gelebilir demişti. Ama çok güzelmişş, öyle diyorlarBenimkide gelecekti bugün bakalım
Bende yorumlara baktım akıcı güzel ilerliyor demişler ama bilemedim bakalım başlayınca göreceğizAcaba dili nasıl? Arkadaşım ilk başlarda biraz ağır gelebilir demişti. Ama çok güzelmişş, öyle diyorlar
İnşallah öyledir sen ne okuyorsun su an?Bende yorumlara baktım akıcı güzel ilerliyor demişler ama bilemedim bakalım başlayınca göreceğiz
Mürebbiyeİnşallah öyledir sen ne okuyorsun su an?
Kitabı okurken huzursuzluk hissettiğimi çok net hatırlıyorum, bence kitabın sonu da amacına uygundu. He sayfalarca olsa yine okurdum o ayrı, bence Livaneli nin en iyi kitaplarından biri huzursuzluk. Her şeyi geçtim bilgilendirici, sıkmadan da okutuyorsa benim için yeterli.O kitapta yarım kalmışlık hissi var ela. Kitap kesinlikle daha kalın olmalıydı.
Dhshsh sonraki konuşmaları da göz önünde bulundurarak söylüyorum ki; kendinizi suçlu hissetmeyin, tavsiye ettiğiniz kitabı beğenmemem bence normal bir durum. Bu sizden tekrar tavsiye almayacağım anlamına gelmez