- 18 Ağustos 2011
- 2.194
- 7.328
Calcifer eskiden bir dizi vardı. Küçük kadınlar diye. Anneleri babaları yoktu. Onun kitabı mı ? Başka mi?Ayın son kitabı Eki Görüntüle 3058458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calcifer eskiden bir dizi vardı. Küçük kadınlar diye. Anneleri babaları yoktu. Onun kitabı mı ? Başka mi?Ayın son kitabı Eki Görüntüle 3058458
Ay bilmiyorum ki o diziyi ama olma ihtimali yüksekCalcifer eskiden bir dizi vardı. Küçük kadınlar diye. Anneleri babaları yoktu. Onun kitabı mı ? Başka mi?
2008 -2011 döneminde oynamıştı.Ay bilmiyorum ki o diziyi ama olma ihtimali yüksek
1986 'lıyım ben.Ay bilmiyorum ki o diziyi ama olma ihtimali yüksek
Ben de 85liyim1986 'lıyım ben.
Eşim 86, ben 881986 'lıyım ben.
Diziyi hatırlıyorum biraz biraz abla üniversite okuyordu , en küçük ilkokulda, biri lisede güzel , biri de erkek FatmaCalcifer eskiden bir dizi vardı. Küçük kadınlar diye. Anneleri babaları yoktu. Onun kitabı mı ? Başka mi?
Tamam bu kitap firdefsDiziyi hatırlıyorum biraz biraz abla üniversite okuyordu , en küçük ilkokulda, biri lisede güzel , biri de erkek Fatma
O diziyi biliyorum, Türk dizisi, kitaba benziyor sanırım ama filmi daha güzel galiba. Hatta filmi kitaptan daha çok beğenenler bile var, film adı Little women. Ben de kitabı okuduktan sonra izleyeceğim inşallah.2008 -2011 döneminde oynamıştı.
Hande Soral'ın hatırladığım en eski dizisi erkek Fatma rolündeki oydu Armağan'dı ismi hatta.Diziyi hatırlıyorum biraz biraz abla üniversite okuyordu , en küçük ilkokulda, biri lisede güzel , biri de erkek Fatma
Evet evet ilk tv dizisi olabilir dediğin gibiHande Soral'ın hatırladığım en eski dizisi erkek Fatma rolündeki oydu Armağan'dı ismi hatta.
Misafirim vardı anca gelebildimGelsin kitap fotoğrafları o zaman
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
Kukrim
JES
@Ysf42
@Nosking
@Oriana
Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
firdefs
mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@D u t
@HAbibte
@fesang
@Aylakkadin
@ssevilll
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@AnnE Shirley
@Emine1990
@Atalanteda
@Gelincik78
O değil canımCalcifer eskiden bir dizi vardı. Küçük kadınlar diye. Anneleri babaları yoktu. Onun kitabı mı ? Başka mi?
Aynen orada anne de babada ölüyor tek başlarına yaşamaya çalışıyorlar sürekli dramDiziyi hatırlıyorum biraz biraz abla üniversite okuyordu , en küçük ilkokulda, biri lisede güzel , biri de erkek Fatma
Girmizi gafa shagyy kılıklı seniBen de bitirdim Scooby Doo izliyom
EvetDiziyi hatırlıyorum biraz biraz abla üniversite okuyordu , en küçük ilkokulda, biri lisede güzel , biri de erkek Fatma
EvetHande Soral'ın hatırladığım en eski dizisi erkek Fatma rolündeki oydu Armağan'dı ismi hatta.