- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.144
Filmin içeriğini epey araştırıp bakmışsın konuşmak lazım öğretmenle o bu denli araştırmamış olabilir belki de
Ben olsam düşüncelerimi dile getirirdim.
2. Sınıf için bu tarz bir film çok erken geldi bana. Ve ben olsam ben de göndermezdim sanırım.
Filmler çocuklar için hep özenilen hayat veya davranışlar için algı yaratır bence, çocuğun ordan ne alacağı, bilinç altına ne yükleyeceği belli olmaz. Ayrıca kız çocuğunun anneden öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum, ileride anneye açılma konusunda cesaret verecektir.
Zevkle
Aslında daha öncede konuştuk burada sanırım, galiba
Evet ben söyledim hemen değiştirdiler .Bence sende paylaşabilirsin film hakkında öğrendiklerini Keira- 2 sınıf için uygun değil o film bencede.
Filmi sınıf ortamında değil sizin gozetiminizde uygun bulmadığınız yerleri atlayarak izlemesinden söz ediyorum. Siz zaten bilinçli bir annesiniz ona göre ayarlayacaksinizdir
Keira- bence de ogretmeni ile paylasmalisin.
Ben o filmi gördüm izleyecektim. Genelde oğluma izlettiğim şeyleri öncesinde ben izliyorum. Günümüzde artık cinsiyetsizlik moda olduğu için erkek kız arkadaş sevgili vs şeyler normal görülüyor o yüzden 6+ normal
Teşekkür ederim arkadaşlar. Öğretmenle konuşacağım ben de. Dediğiniz gibi belki o detaylı araştırma yapmamıştır. Ben yapıp da karar vermiştir diye düşünmüştüm hep o yüzden çekincem vardı. Sonuçta eğitimci o. Ve bazı konuları da konuşmaya karar verdim. Aspasia nın dediği gibi başka biyerlerde duyduğunda yabancılık çekmesin erkene indi ergenlik yaşı evet.10+ demişsiniz bu mesajinızı yeni gördüm, bu filmi hiç bilmiyorum bence siz kendiniz önce izleyin sonra öğretmenle konuşursunuz