- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
İlk Önce Levo istedi kusura bakma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk Önce Levo istedi kusura bakma
Tripcan İkimizin ortak olur kıyamam sana canımcımm
Tamam canımElimdeki kitap bitince başlarım bende hemen
Pembe göl simsiyah olur
Ben ikinciden başlamıştım zorluk çekmedim. Güllü'nün ne için kullanılır çiftliğe geldiğini, ondan önce ne olduğunu kısaca özetlediği için hikâye içinde, kopukluk olmuyor ikinciden başlayıp okunabilir, üçüncüyü bilmiyorum. AspasiaaBende var ve tabi ki sıra gelmedi Geçen yıl kitaplara zam gelecek diye fazla fazla aldım kitap. Bir yönden iyi oldu kitap fiyatları uçtu çünkü.
Homer Simpson okumuştu sanırım. Kitaplar birbirini devamı gibi olduğu için sırayla okumakta fayda var bence
İlgiye ihtiyacım var sevin benio
Tripcan İkimizin ortak olur kıyamam sana canımcımm
Ben de de var küçük kadınlar, bir grupla okuyacaktım ben bu hafta ama instagramı kapattığım için onlarla devam edemedim. Sizinle okumak isterimKüçük Kadınlar bende de var @Eleadora da okuyacaktı sanki
Başlayalım mı beraber
Seni sevmemek elde miİlgiye ihtiyacım var sevin beni
Nasılsın canım
Olur canım okuyalım hep beraberBen de de var küçük kadınlar, bir grupla okuyacaktım ben bu hafta ama instagramı kapattığım için onlarla devam edemedim. Sizinle okumak isterim
Yaa ne güzel ne çok kişide varmış okuyalım o zaman hep beraberSelamlar
Küçük Kadınlar mı okuyacağız?
Bende de mevcut kitap
Sağol canım iyiyim sen nasılsınNasılsın canım
İyiyim bende şükür canımSağol canım iyiyim sen nasılsın
Var canım ama bu ay elimde çok kitap var. Sonradan yetişmeye çalışacağım sizeİyiyim bende şükür canım
Sende de var mı Küçük Kadınlar