- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Gözlerinleİnanılmaz tatlı bir insansınız efenim teşekkürler
Evet ama nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözlerinleİnanılmaz tatlı bir insansınız efenim teşekkürler
Evet ama nasıl
Ya siz ya sizzzzz ?Okumalısın
Önemli olan sizlerin okumasıİnanılmaz tatlı bir insansınız efenim teşekkürler
Evet ama nasıl
NayııırrrrGözlerinle
Calcifer 8 yaşında, arkadaşları ona Cem Yılmaz diyorlarGözlerinle
Ben okuyordum ya yıl sonuna kadar zaman varYa siz ya sizzzzz ?
Önemli olan sizlerin okuması
Nayııırrrr
Hiç sevmem kendisini ve hiç gülmemCalcifer 8 yaşında, arkadaşları ona Cem Yılmaz diyorlar
Eski gösterilerine gülüyorum ben hâlâ ya son birkaç yıldır yaptıklarını hiç takip etmedim amaHiç sevmem kendisini ve hiç gülmem
Gözlerinle
Hastayım ben muaf olmalıyımÖnemli olan sizlerin okuması
Hiç birine gülmüyorum, ben ondan daha komiğimEski gösterilerine gülüyorum ben hâlâ ya son birkaç yıldır yaptıklarını hiç takip etmedim ama
Sen de stand up gösterisi düzenle clcfr elite plus platinum diyeHiç birine gülmüyorum, ben ondan daha komiğim
Diamonds unuttunSen de stand up gösterisi düzenle clcfr elite plus platinum diye
Az değil mi yıl sonu, istersen 2023 sonu diyelim?Ben okuyordum ya yıl sonuna kadar zaman var
Lütfen hastalığınızı kullanmayınızHastayım ben muaf olmalıyım
Bana uyar anlaştık jajajaj.Az değil mi yıl sonu, istersen 2023 sonu diyelim?
Lütfen hastalığınızı kullanmayınız
2 ayda okuyan Elea'nın gözü yaşlıBana uyar anlaştık jajajaj.
Evet bence de öyle. Okurken bazı söylemlerinden rahatsız olsam da iyiki okuyorum dediğim bir kitap çünkü çok farklı bir perspektifle yazılmış enteran bir kitapFedailerin kalesi alamut insanı çok düşündüren bazı şeyleri yüzüne yüzüne çarpan bir kitap. Okurken durup düşünüyor insan sık sık.
Peki siz benim mesajımı aldınız mı hanımefendi?Mesajı aldın umarım
Mart ayında kadar dememismiydiniz sanırım topik var oduğu surece bu kitap da burda sürünecekBen okuyordum ya yıl sonuna kadar zaman var
8 günde bitirdigim için sevinmelimiyim ☺2 ayda okuyan Elea'nın gözü yaşlı
Sana madalya taktık ama üstün başarı madalyası2 ayda okuyan Elea'nın gözü yaşlı
Sen onu hepimizin yerine okumuş olabilirsin2 ayda okuyan Elea'nın gözü yaşlı
Tutunamayanlar farz oldu dahaOğuz Atay
Kızım gibi dümdüzsün geçen pişi istiyor nasıl yapayım kardeşin ağlıyor dedim hamuru açıp kızartacaksın diyorGözlerinle
Uğraştırmıyor işte dümdük söylüyorTutunamayanlar farz oldu daha
Kızım gibi dümdüzsün geçen pişi istiyor nasıl yapayım kardeşin ağlıyor dedim hamuru açıp kızartacaksın diyor