- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?Günaydın canimm cekemedimm. Dün kasık agrim ve bulantım çok fazlaydı kalkamadım 9.30da da uyumuşum zatenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?Günaydın canimm cekemedimm. Dün kasık agrim ve bulantım çok fazlaydı kalkamadım 9.30da da uyumuşum zatenn
Az gez
Sabh kötü uyaniyorum canım..gece uyandigimda bile mİdem bulaniyo. Şimdide misafir gelcek hummalı bi calismaya giriştim malesefGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
GunaydinnnEki Görüntüle 3034560
Günaydınlar herkese .
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Mehfam
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
@Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Otrera
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Balkiz94
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@ASSOSyal
@D u t
@HAbibte
fesang
@Cordelia
@Less-is-More
@Aylakkadin
@ssevilll
Brahma90
E Emine1990
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Tünaydın güzel haftasonları diliyorumEki Görüntüle 3034560
Günaydınlar herkese .
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Mehfam
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
@Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Otrera
@Oriana
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Balkiz94
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@ASSOSyal
@D u t
@HAbibte
fesang
@Cordelia
@Less-is-More
@Aylakkadin
@ssevilll
Brahma90
E Emine1990
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
Kolay gelsin canım yorma kendini dikkat et kendineSabh kötü uyaniyorum canım..gece uyandigimda bile mİdem bulaniyo. Şimdide misafir gelcek hummalı bi calismaya giriştim malesef
Ablaları haklıydı aslında ama babaları da oğlunun isteğini yerine getirmek istemişti. Kime baksan o haklıydı, ama yine de üzücüBabalar ve Oğullar’ı bitirdim. Biraz ağırdı özümseyerek okumak için ama keyifli bir kitaptı. Sonlarda birkaç damla süzüldü vallahi ne yalan söyleyeyim
Babalar ve Oğullar’ı bitirdim. Biraz ağırdı özümseyerek okumak için ama keyifli bir kitaptı. Sonlarda birkaç damla süzüldü vallahi ne yalan söyleyeyim
Kitapları karıştırmışımAblaları haklıydı aslında ama babaları da oğlunun isteğini yerine getirmek istemişti. Kime baksan o haklıydı, ama yine de üzücü
Cengiz aytmatovun da her kitabında ağlıyorum zaten fark etmezKitapları karıştırmışım
O zaman yazmamışım gibi yapabilirizCengiz aytmatovun da her kitabında ağlıyorum zaten fark etmez
Heathcliff ile ilgili spoi yedim bunu yazarken ahshsjdnd 1000kitapta karakterleri tek tek yazan birinden almıştım notları neyse tahmin ettiğim bir şeydi.Karakterleri kitabın ilk sayfasına not olarak yazdım unutuyorum kim kimdi diye ahsjsjs
Teşekürler canimm. Dikkat ediyorum bakalimmmKolay gelsin canım yorma kendini dikkat et kendine
BendeNisan ortak kitabı okumayacağım ben