- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Işte bunun için okumak istiyorumYa bir şey söyleyeyim mi bu kitabı okumalısın. Gerçekten çok etkilemişti beni. İnançlar üzerinden insanları nasıl yönlendiriyorlar çok iyi yazılmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işte bunun için okumak istiyorumYa bir şey söyleyeyim mi bu kitabı okumalısın. Gerçekten çok etkilemişti beni. İnançlar üzerinden insanları nasıl yönlendiriyorlar çok iyi yazılmış
Daha yazsam spolier olur. Bu kitabı okuyalı 7 yıl olmuştur ama hala hatırlıyorumIşte bunun için okumak istiyorum
Şey ince mi o ne ola kiEvet başkanım okudum diye yazdığını gördüm yukarda
Tabi olur ne zaman dersen. Umarım ince kitaplardır, kalın okumaktan iflâhım kesildi
Kütüphanede de vardir belki.
Ben de çok teferruatlı hatırlamıyorum ama çoğu şey aklımda gibiDaha yazsam spolier olur. Bu kitabı okuyalı 7 yıl olmuştur ama hala hatırlıyorum
Off baktım şimdi yandık yine, daha sefillerin 2. Cildi duruyor. Boyun fıtığı olmazsam iyidir .Şey ince mi o ne ola ki
Çok şükür bitti benimOff baktım şimdi yandık yine, daha sefillerin 2. Cildi duruyor. Boyun fıtığı olmazsam iyidir .
Tebrik ederim Darısı başımızaÇok şükür bitti benim
Aslansın sen yaparsınTebrik ederim Darısı başımıza
Çok teşekkür ederim, iyi gaza geldim Kitabı nasıl buldun?Aslansın sen yaparsın
Benim ikinci okuyuşum canım. Sevdim ben yaa detaylar çok yorucu olsada çok iyi bir kitap olduğunu düşünüyorum.Çok teşekkür ederim, iyi gaza geldim Kitabı nasıl buldun?