- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok pasif bir adamdı bu konuda zaten en başta biraz cesaret gösterip sevgisini sahiplense olay oralara gelmeyecekti.Etienne beni kızdırdı. Be adam madem bu kadar insanin hakkını savunuyorsun, sevdiğin kadin o leş adam tarafından o kadar dövülüp hakir görülürken neden susuyorum. Neden hem onun aşkına hem kendi aşkına sahip çıkmıyorsun
Evet en çok rahatsız olduğum konulardan biriydi. Yazar niye böyle kurgulamis derken aslında bunun kurgu değil gerçekte yaşananlar olduğunu hatırlardım.Gençlerin ulu orta birliktelik yaşamaları dam üstünde tarlada bayırda çok ilkel değil miydi ya ?
Özgürce yaşayabildikleri ve bedava olan tek şey bu çünküGençlerin ulu orta birliktelik yaşamaları dam üstünde tarlada bayırda çok ilkel değil miydi ya ?
Yanı oyle büyük bir isyanda öncülük ediyorsa az biraz başka konularda da dirayetli olmalıydıYa çok pasif bir adamdı bu konuda zaten en başta biraz cesaret gösterip sevgisini sahiplense olay oralara gelmeyecekti.
Bana olaylardan sonra saklanma kısmı da çok garip geldi.Yanı oyle büyük bir isyanda öncülük ediyorsa az biraz başka konularda da dirayetli olmalıydı
Bana sorarsanız sonuna kadar hem dePeki şu market sahibi vardı ya (karakter isimleri gitmiş bende) takım taklavatının (kitaptaki benzetme) sopanın ucuna takılması hak ettiği bir son muydu ?
Hak ettiği kesin, bunu sergilemeye gerek var mıydı ondan şüpheliyim.Peki şu market sahibi vardı ya (karakter isimleri gitmiş bende) takım taklavatının (kitaptaki benzetme) sopanın ucuna takılması hak ettiği bir son muydu ?
Olay neydiHak ettiği kesin, bunu sergilemeye gerek var mıydı ondan şüpheliyim.
İnsanların yoksulluğunu kendi zevki için fırsata çeviren sapığın tekiydi, fazlasını bile hak ediyor.
Evet tek lüksleri buydu , gelip geçenlerin olduğu duvar diplerinde bile rahat davranmaları çok ilkelce bir davranış geldi bana daÖzgürce yaşayabildikleri ve bedava olan tek şey bu çünkü
KesinlikleBana olaylardan sonra saklanma kısmı da çok garip geldi.
Peki cetherine nin kardeşinin ailesi ac iken kendisine gizli zula yapıp istediği gibi yiyip içmesiBana olaylardan sonra saklanma kısmı da çok garip geldi.
Evet o galeyanla etinne gibi kimse ne yaptığının farkında değildi sanki o kapıyı kırıp karınlarını doyurabilmelerini isterdim ama jandarmalar olaya el koyunca sonuç yine açlıkHak ettiği kesin, bunu sergilemeye gerek var mıydı ondan şüpheliyim.
İnsanların yoksulluğunu kendi zevki için fırsata çeviren sapığın tekiydi, fazlasını bile hak ediyor.
Çok bencil ve vahşi değil miydi o çocuk nöbet tutan askerin boğazını kesip sonra gidip uyumuştuPeki cetherine nin kardeşinin ailesi ac iken kendisine gizli zula yapıp istediği gibi yiyip içmesi
Bencil olmasa zaten öyle davranmazdıÇok bencil ve vahşi değil miydi o çocuk nöbet tutan askerin boğazını kesip sonra gidip uyumuştu
İnsanlar veresiye isteyince kızını gönder bana diyordu kısacaOlay neydi
Kendi ailesine zorbalık başka ne olabilir, bir yerden sonra etienne ortak oluyor onun yanı sıra suçuna da ortak oluyorPeki cetherine nin kardeşinin ailesi ac iken kendisine gizli zula yapıp istediği gibi yiyip içmesi
İnsanlar açlık korkusundan her şeye boyun eğer hale gelmiştiEvet o galeyanla etinne gibi kimse ne yaptığının farkında değildi sanki o kapıyı kırıp karınlarını doyurabilmelerini isterdim ama jandarmalar olaya el koyunca sonuç yine açlık