- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Neyse ki az kaldı izin moduna, azıcık daha dayanben de sizi özledim ya kafam rahat kitap okumayı özledim
sakiniz şimdilik ama her an hersey olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse ki az kaldı izin moduna, azıcık daha dayanben de sizi özledim ya kafam rahat kitap okumayı özledim
sakiniz şimdilik ama her an hersey olabilir
Sen tanıdığın için daha iyi durum değerlendirmesi yaparsın ama ben olsam bu kitabı cocuklarin okumasını engellerdim öğretmenle konuşupTürkçe öğretmeni değil de sınıf öğretmeni takip ediyor branşı farklı yazsam diye düşündüm grupta alıntılayıp ukalalık olarak görülür mü diye bilemedim insanlarda çünkü tuhaf tepkiler verebiliyor
Tesekkurler ben de iyiyim hamdolsun. Yoğunluk var bende de , çok uğrayamıyorumBenim de severek okuduğum bir kitap.
İyiyim çok şükür, sen nasılsın. Yoğunluktan gelemiyorum çok ama sessizliğinin farkındayım, her şey yolunda mı?
Her zamanndauana her daim talibim o halde
KBB ye gittin mi canım. maalesef bağımlılık yapiyo onlar da
Yeni sayılmaz canım yaSpreyleri yeni biraktiysan bir süre zorlanırsın ama sonra rahatlarsın. Bende spreylere bağımlı idim doktor sağlam bir azarladı beni eve gelip hepsini çöpe attım. Özellikle şu malum sprey markası burun etlerinde şişkinlik yapıyormuş aslında, kullandıkça daha da kötü gidiyor işte farkinda olmuyoruz.
Yazayım öğretmene en iyisi o dikkat etmedi belkide okumadığı için bilmiyor da olabilir,yazayım bildiğimi söylemek zorunda hissettim diye bendeSen tanıdığın için daha iyi durum değerlendirmesi yaparsın ama ben olsam bu kitabı cocuklarin okumasını engellerdim öğretmenle konuşup
Tesekkurler ben de iyiyim hamdolsun. Yoğunluk var bende de , çok uğrayamıyorum
Senin nazik bir uslubun var zaten,eleştirel olmayan uygun bir dille sorarsın. Sonucu bize de yazar misin ,merak ettim öğretmenin ne diyeceğini.Yazayım öğretmene en iyisi o dikkat etmedi belkide okumadığı için bilmiyor da olabilir,yazayım bildiğimi söylemek zorunda hissettim diye bende
Neyse ki az kaldı izin moduna, azıcık daha dayan
Gruptan değil de özelden konuşabilirsin bence.Türkçe öğretmeni değil de sınıf öğretmeni takip ediyor branşı farklı yazsam diye düşündüm grupta alıntılayıp ukalalık olarak görülür mü diye bilemedim insanlarda çünkü tuhaf tepkiler verebiliyor
Her zamann
Yakın zamanda gitmedim canım gideceğim iyi bir doktor arayışındayım, sonra da ayrıntılı bi alerji testi yaptıracağım.
Yeni sayılmaz canım ya
Bana ilaç da lazım bence sprey falan artık işe yaramıyor durumum başka bir şeye evrildi
Sinüs temizleme kitini deniyorum bakalım inşallah az da olsa işe yarar.
Tamam canım çok sevinirim:)ben de sorayım çevreme bu ara herkeste var KBB sıkıntısı levom. sana özelden yazarım
Tamam canım çok sevinirim:)
Allah rahatlık versin canım benimiyi geceler levom ben yatıyorum
herkese iyi geceler tatlı kadınlar ❤
Evet ya. Normal hayatta da öyle insanlara çok kızarım!Aslı'ya o kadar çok sinirlendim ki anlatamam
Evet. Tam bir popüler kültür romanı aslında, benzer erkek ve kadın tipleri..Türk filmi formatında olduğunu bildiği halde merakla okumaya devam ediyor insan. Yazarın okuduğum ilk kitabiydi sonra birkaç kitabını daha okudum biraz birbirinin tekrarı gibi kitapları. Hepsinde çok güzel, çok yetenekli, çok başarılı, çok "cool" kimseye pas vermeyen bir kız var. Sanırım yazar kitapları aracılığıyla görmek istediği kadın modelini gençlere örnek olarak göstermek istiyor.
Umarım canım hele bu devirde bizim daha çok bağ kurabilmemiz gerekiyorAnnesine benzemekten korkan ne kadar çok kadın varmışız Inşallah çocuklarımız bu konuda bizim gibi düşünmez, bize benzeyen yönleriyle gurur duyarlar umarım
Sudemin dediği gibi özelden konuşabilirsin belki farkında bile değildir durumunTürkçe öğretmeni değil de sınıf öğretmeni takip ediyor branşı farklı yazsam diye düşündüm grupta alıntılayıp ukalalık olarak görülür mü diye bilemedim insanlarda çünkü tuhaf tepkiler verebiliyor
Senin nazik bir uslubun var zaten,eleştirel olmayan uygun bir dille sorarsın. Sonucu bize de yazar misin ,merak ettim öğretmenin ne diyeceğini.
Gruptan değil de özelden konuşabilirsin bence.
Ya da direk arayıp.
Günaydın .. hanım,gruptan bir çocuğumuz Genç Wertherin Acıları nı okuyor dikkatimi çekti de o kitap 12 yaşa hiç uygun değil ,yayınlandığı dönem yetişkinlerde bile intihar vakalarına sebep görülmüş ,karakter platonik aşkı için buhranlara girip intihar ediyor .Ben okudum ,içeriği bildiğim için söylemek gereği duydum belki aile bakmamıştır içeriğe bilginiz olsun yazdımUmarım canım hele bu devirde bizim daha çok bağ kurabilmemiz gerekiyor
Sudemin dediği gibi özelden konuşabilirsin belki farkında bile değildir durumun
Bu fincandan bende var Eşimin anneannesinden aldım belki 30 yıllık vardır