- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 33
Neyse Mart istesede istemese de bitecek, Nisan'a geç de olsa bahara kavuşacağız hissediyorum (umutlarını yeşerten polyanna yengeç)Selamlarr
Ben de şikayetçiyim Bedenen değil çok şükür ama ruhen hasta oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse Mart istesede istemese de bitecek, Nisan'a geç de olsa bahara kavuşacağız hissediyorum (umutlarını yeşerten polyanna yengeç)Selamlarr
Ben de şikayetçiyim Bedenen değil çok şükür ama ruhen hasta oldum
Aynen öyleKocasından kaynaklı bence sorumlu olan oydu. Niko yokken de aynı hataya düşmüştü. Bu kadar spoi yeter
Hahaha sus susAmazon da ne güzel indirim var öyle, insanın kitap alası geliyor
Orjinaline baktımKitaba sansür uyguladım Eki Görüntüle 3030106
Minnoş kalbim sefilleri bitirdi Eki Görüntüle 3030131
Süpersin canım, darısı başımızaMinnoş kalbim sefilleri bitirdi Eki Görüntüle 3030131
Tebrik ederimMinnoş kalbim sefilleri bitirdi Eki Görüntüle 3030131
Sen de bitirirsin Aslan teyoSüpersin canım, darısı başımıza
Darısı başımıza. Son iki ciltMinnoş kalbim sefilleri bitirdi Eki Görüntüle 3030131
Ooo senin de epey azalmış o zaman 5 ciltlik okuyordun diye hatırlıyorumDarısı başımıza. Son iki cilt
Aynen yaklaşık 600 sayfaOoo senin de epey azalmış o zaman 5 ciltlik okuyordun diye hatırlıyorum
Nasıl güzel mi kitap? İlgimi çektiKitaba sansür uyguladım Eki Görüntüle 3030106
Çok enteresan ya, bizim evde ki de 3 ciltlik seri. Tam Metin olup bu kadar farklı sayılarda olması şaşırttı beni. Arkadaşımda da 4 kitap vardıOoo senin de epey azalmış o zaman 5 ciltlik okuyordun diye hatırlıyorum
Yayınevi farkı da olabilirÇok enteresan ya, bizim evde ki de 3 ciltlik seri. Tam Metin olup bu kadar farklı sayılarda olması şaşırttı beni. Arkadaşımda da 4 kitap vardı