- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Enteresan vallahiDaha şanslı olduğu konu 1987 doğumlu olması ve annemin o büyük kışta 6 aylık hamile olması. Bir doğduğunda bir de evlendiğinde Mart'ta kar yağmış jajajaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enteresan vallahiDaha şanslı olduğu konu 1987 doğumlu olması ve annemin o büyük kışta 6 aylık hamile olması. Bir doğduğunda bir de evlendiğinde Mart'ta kar yağmış jajajaja
Haberim yok.Gündüz misafirim vardı, akşam da düğüne gittim canım. Sana yazmıştır diye düşünmüştüm
Evet her bölümü bir ders niteliğinde .Bende düşündüm şu kabile beni de kalk gidiyoruz diye alsa,kendime gelsem
Ama kitabı okumak da orda olmak gibi idi bende hemen bir arkadaşıma dedim bunu sen okumalısın mutlaka diye
Bitirince birşey soracağım ama
Ballandırarak anlatmaya devam edelim böyle, seriden sonra Bir Çift Yürek i de okumayan kalmasın değil miEvet bende çok hissederek okuyorum, son 50 sayfam
İki gündür hayattaki gereksinimlerimin o kadar da gerekli olmadığını anladım. Maddeyi sorguluyorum, galiba kitap bitince minimalist yaşam konusunda bir adım atacağım.
Ben de yemeği çok severim ve iyi de yerim. Ama ekmek tüketmiyorum, bol su içiyorum ve spor yapıyorum o yüzden kilo derdim olmuyor, istediğim gibi yiyorum ☺ Senin kilo derdin var mi Spora gidiyormusun hala ?İyi yerden olunca öfff gerçi insanlar az yediğim söylüyor ama bence bayağı yiyorum
Geçmiş olsun canımEnteresan vallahi
Bence zaten herkes okumalı diye düşünüyorumHaberim yok.
Ballandırarak anlatmaya devam edelim böyle, seriden sonra Bir Çift Yürek i de okumayan kalmasın değil mi
Ben de yemeği çok severim ve iyi de yerim. Ama ekmek tüketmiyorum, bol su içiyorum ve spor yapıyorum o yüzden kilo derdim olmuyor, istediğim gibi yiyorum ☺ Senin kilo derdin var mi Spora gidiyormusun hala ?
Ekmek yemiyorum bol su içiyorum ve spora gidiyorum kilo problemim bana göre var başkalarına göre yokHaberim yok.
Ballandırarak anlatmaya devam edelim böyle, seriden sonra Bir Çift Yürek i de okumayan kalmasın değil mi
Ben de yemeği çok severim ve iyi de yerim. Ama ekmek tüketmiyorum, bol su içiyorum ve spor yapıyorum o yüzden kilo derdim olmuyor, istediğim gibi yiyorum ☺ Senin kilo derdin var mi Spora gidiyormusun hala ?
Seni döverlerEkmek yemiyorum boş su içiyorum ve spora gidiyorum kilo problemim bana göre var başkalarına göre yok
Dedin ve sepete attımBence zaten herkes okumalı diye düşünüyorum
Hem de çok döverlerSeni döverler
Biz seni çok fit bir kadın olarak tahayyül ediyoruz amaEkmek yemiyorum boş su içiyorum ve spora gidiyorum kilo problemim bana göre var başkalarına göre yok
İyi yaptın okuması çok kolay akıyor.Dedin ve sepete attım
KimSeni döverler
Kimmiş onlarHem de çok döverler
Teşekkür ederim canım. Dikkat etmeye çalışıyorumBiz seni çok fit bir kadın olarak tahayyül ediyoruz ama
Ben ve C Capanin Gururu TeyomKim
Kimmiş onlar
Teşekkür ederim canım. Dikkat etmeye çalışıyorum
Çok doğru bir düşünce canımBiz seni çok fit bir kadın olarak tahayyül ediyoruz ama
Aaa gitmiş mi? Nerdesin Black Light ne oldu?
Ben de merak ettim sessiz sedasiz gitti, belki başkana bildirmistir sebebini ya da başka topige yazıyorsa.
Sen nerelerdeydin?
Aaaa nereye gitmiş
UcanSupurgeBlack Light yine mi akıllı durmadın
Gitmek kalmak senin kararın tabiki fakat burada dahil olduğun bi grup varken bi hoşçakal demen daha şık olurdu.
Biliyorum, gezinirken kapattım direkt ani oldu zaten. Gece 3 buçuktu aklım da pek başımda değildi. Kusura bakmayın tekrarGitmek kalmak senin kararın tabiki fakat burada dahil olduğun bi grup varken bi hoşçakal demen daha şık olurdu.
Burada bir şeylere mi küsüp gidiyorsun?Biliyorum, gezinirken kapattım direkt ani oldu zaten. Gece 3 buçuktu aklım da pek başımda değildi. Kusura bakmayın tekrar
Yok canım burayla alakası yok, yukarıda da yazdım sürekli bir şeyleri silip tekrar tekrar açıyorum. Buraya özel değil yani, psikolojim iyi değil, dr a gideceğimBurada bir şeylere mi küsüp gidiyorsun?
O zaman ihmal etme kendini en yakın zamanda git.Yok canım burayla alakası yok, yukarıda da yazdım sürekli bir şeyleri silip tekrar tekrar açıyorum. Buraya özel değil yani, psikolojim iyi değil, dr a gideceğim