- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Mutluluklar dilerim kardeşin de ne şanslıymışKardeşim evlendi. Çocuğun kınası cuma günüydü kar o gün başladı bütün düğün bitene kadar devam etti. Düğün bitti güneş açtı hehehehhe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluklar dilerim kardeşin de ne şanslıymışKardeşim evlendi. Çocuğun kınası cuma günüydü kar o gün başladı bütün düğün bitene kadar devam etti. Düğün bitti güneş açtı hehehehhe
Sağol yavrumGeçmiş olsun
Ben de seni soracaktım başkanım nasilsin? Hayırlı olsun. Düğününüz nasıl geçti
Ben de merak ettim sessiz sedasiz gitti, belki başkana bildirmistir sebebini ya da başka topige yazıyorsa.
Sağol canımsınHAbibte Geçmiş olsun
Aaaa nereye gitmiş
Gündüz misafirim vardı, akşam da düğüne gittim canım. Sana yazmıştır diye düşünmüştümBen de merak ettim sessiz sedasiz gitti, belki başkana bildirmistir sebebini ya da başka topige yazıyorsa.
Sen nerelerdeydin?
Kendi iptal etmiş, ban değil canımBlack Light yine mi akıllı durmadın
Evet bende çok hissederek okuyorum, son 50 sayfamEvet her bölümü bir ders niteliğinde .Bende düşündüm şu kabile beni de kalk gidiyoruz diye alsa,kendime gelsem
Ama kitabı okumak da orda olmak gibi idi bende hemen bir arkadaşıma dedim bunu sen okumalısın mutlaka diye
Bitirince birşey soracağım ama
İyi yerden olunca öfff gerçi insanlar az yediğim söylüyor ama bence bayağı yiyorumAfiyet olsun, sen de benim gibi yemeği sevenlerdensin anlaşılan ☺
Bence de az yiyorsunİyi yerden olunca öfff gerçi insanlar az yediğim söylüyor ama bence bayağı yiyorum
Daha şanslı olduğu konu 1987 doğumlu olması ve annemin o büyük kışta 6 aylık hamile olması. Bir doğduğunda bir de evlendiğinde Mart'ta kar yağmış jajajajaMutluluklar dilerim kardeşin de ne şanslıymış
NasiiiiiBence de az yiyorsun
Teşekkürler canımsınHAbibte geçmiş olsun.