- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Geçmiş olsun canımYeni kitabımı okuyorum. 50. sayfaya geldim. Covid'in benim için tek artısı kendimi odaya kapatıp okuyabilmek oldu.
Eki Görüntüle 3020469
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canımYeni kitabımı okuyorum. 50. sayfaya geldim. Covid'in benim için tek artısı kendimi odaya kapatıp okuyabilmek oldu.
Eki Görüntüle 3020469
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ahh nerde kendi kendine takilma anne kelimesini soyleyemeden "oynayak" demeyi ogrendi benimki sabah besikte ayaga kalkip ellerini uzatip oynayak oynayak diye basliyordu senin yine oyunlarin masumane doktorculuk falan benim tum gunum full action atlama ziplama savasma modunda geciyor keske ben de evcilik oynasaydimBen de evde okuyamayanlardanim. Benim minik beni gördüğü an oyun oynayalım diyor.Doktorculugu biter, ogretmencilik başlar. Komşuculuk biter zeka kartlari oyunları baslar 24 saat oynasak yorulmuyor ama benim pilim bitiyor Seninki erkekti değil mi? Erkek çocukları biraz daha kendi kendine takılıyor sanırım
Evcilik oynayan bir kız çocuğu olduğu için usulca şükredeyim o zamanAhh nerde kendi kendine takilma anne kelimesini soyleyemeden "oynayak" demeyi ogrendi benimki sabah besikte ayaga kalkip ellerini uzatip oynayak oynayak diye basliyordu senin yine oyunlarin masumane doktorculuk falan benim tum gunum full action atlama ziplama savasma modunda geciyor keske ben de evcilik oynasaydim
Çok şükür iyileştik canım sen nasılsın?Insallah kolay atlatırsınız hocam
Geçmiş olsun neyiniz var ?
@Eleadora
UcanSupurge
Limonsuzzcay nasıl oldunuz arkadaşlar
Iyi olmanıza sevindim Annene de acil şifalar diliyorum.Hayırlı akşamlar
Çok şükür iyileştik canım sen nasılsın?
Hepsine bin şükür canim ama sen de evcilikten sıkılmışsındır bence biraz araba yaristirip savasmak sana iyi gelebilirEvcilik oynayan bir kız çocuğu olduğu için usulca şükredeyim o zaman
Bende senin iyi olmana sevindimIyi olmanıza sevindim Annene de acil şifalar diliyorum.
Ben de iyiyim teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun limonsuzum
Limonsuzzcay anneciğine acil şifalar diliyorum canım
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunAllah şifa versin