- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Nasıl oldun canım ?Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldun canım ?Günaydın
Bugün çok daha iyi uyandım, çok şükür. Sağ ol canım sen nasılsın ?Nasıl oldun canım ?
Elhamdulillah canım gelmiş geçmiş olsun eşim atlattı gibi kızımın da dünden ateşi çıkmıyor hamdolsun ama genel semptomlar devam ediyor minikle bana bulaşmadı daha inşallah bulaşmazBugün çok daha iyi uyandım, çok şükür. Sağ ol canım sen nasılsın ?
Artık bulaşmaz inşallah, geçsin gitsin bir daha da gelmesin inşallahElhamdulillah canım gelmiş geçmiş olsun eşim atlattı gibi kızımın da dünden ateşi çıkmıyor hamdolsun ama genel semptomlar devam ediyor minikle bana bulaşmadı daha inşallah bulaşmaz
Kitap guzel canim ben begendim ders niteliginde bir roman olmus. Sonunda ufak bi ayrıntı rahatsiz etti beni onun disinda guzeldi ve akiciydi tavsiye ederimSana söyleyemedigim herşey nasıl ?
Bir yerde görüp merak etmiştim.
Amin amin inşallah canımArtık bulaşmaz inşallah, geçsin gitsin bir daha da gelmesin inşallah
Ben de evde okuyamayanlardanim. Benim minik beni gördüğü an oyun oynayalım diyor.Doktorculugu biter, ogretmencilik başlar. Komşuculuk biter zeka kartlari oyunları baslar 24 saat oynasak yorulmuyor ama benim pilim bitiyor Seninki erkekti değil mi? Erkek çocukları biraz daha kendi kendine takılıyor sanırımMart ayi bana iyi gelmedi okuma hizim yerlerde buna 2 nobettir ise gitmemem de sebep olmus olabilir tabi o degil de ben evde otursam kitap okuyamayacagim demekki bu kadar