- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Güzelce dinlen canım özletme kendiniSağ olun kızlar
Benim için biraz zor geçiyor, inşallah daha iyi olup geleceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelce dinlen canım özletme kendiniSağ olun kızlar
Teşekkür ederim. İnşalah işleri toparlayayım aranıza döneceğim.Evin hayırlı olsun gelememene uzuldum saglik olsun tatli telaslar en azindan iyisin.
Yoklugun cok belli
Ben de 3. gündeyim. Eşim dün bir sağlıkçı çağırdı. Adam bir serum hazırladı, yarın ayaklanırsın dedi. Gerçekten de bugün gözüm açıldı. Sen de çabucak atlatırsın inşallah.4. Gündeyim. İnşallah öyle olur ilkinden daha ağır geçiyor, yıprattı.
Teşekkür ederim canım
Rabbim kolaylık versin canımYeni eve taşınıyorum . Evde eşyalar kolilendi. Kitaplarımda kolilendi. Okumaya zamanım olmuyor. Kaç gündür ev topladık. Bugün yeni eve temizlikçi kadın geldi. Evi temizledi. Onların başında durduk annemle. Yarın da taşıma işi olacak. Sonra yerleşme işi çıkar. O yüzden bu aralar buralara takılamıyorum.
Yaa ben teşekkür ederim mesajın çok hosuma gittiRahmetli babaannem yaşasaydı deden , atan rehmet ay gız derdi
(Böyle durumlarda bi nevi teşekkür babında - “dedene, atana rahmet”)
Yazı puntosu daha büyük olabilir bazı kitaplar resimli oluyor ama o kitapta olacağını sanmıyorum.Bin muhteşem güneş midi boy almıştım, bugün aynı kitapçıya baktım da, ben 376 sayfalık olanı almısım. Bitanesi 430 sayfa, bu neyle alakalı sizce? - boylar aynı-
He öyleyse sorun yok o zaman, içine baktım resim yoktu. Ama sanırım yazı puntosu daha büyüktü. Benim aldığım da iyi gerçi, teşekkür ederim canımYazı puntosu daha büyük olabilir bazı kitaplar resimli oluyor ama o kitapta olacağını sanmıyorum.
Rica ederim. O kitapta kısaltma olmaz gibi düşündüm açıkçası canımHe öyleyse sorun yok o zaman, içine baktım resim yoktu. Ama sanırım yazı puntosu daha büyüktü. Benim aldığım da iyi gerçi, teşekkür ederim canım
Bendeeeeeeee istereeeem elmaa yanaklardan
Habibi erkeklere habibte bayanlara söylenir evet sevdicegim anlamında bir kelime eşine söylemek istersen sana habibi de o da sana habibte desinBu muhabbeti kaçırmışım. Habbe Arapça "sevdi" demek. Habibi "sevdiğim" gibi bir anlama geliyor. Habibte ilk defa duyuyorum :) hubte olsa seni sevdim olurdu.
Bu arada benim nickin bir anlamı yok tamamen uydurma. Ayrıca görmeyenler için tekrar söyleyeyim artık pro'yum hehehe
Bende isterem kiraz dudaklardanBendeeeeeeee istereeeem elmaa yanaklardan
Çok çok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı diyelim çok kötü olursan sende bir sağlıkçı mı çağırsan?Sağ olun kızlar
Böyle bir şey yapılabildiğini bilmiyordum, çok sevindim toparlanmış olmana gelmiş geçmiş olsun nereden çağırdınız?Ben de 3. gündeyim. Eşim dün bir sağlıkçı çağırdı. Adam bir serum hazırladı, yarın ayaklanırsın dedi. Gerçekten de bugün gözüm açıldı. Sen de çabucak atlatırsın inşallah.
Bende sadece bende oluyor sanıyorumIyi ol da başkanım düzelirsin nasıl olsa.O adaptasyon sorunu oluyor zaman zaman .Ben de sürekli aynı sayfayı okuyup duruyorum. Sağlık olsun o da düzelir inşallah
Teşekkür ederim. Biz Adana'dayız. Eşimin arkadaşı da Korona geçirdiğinde bu sağlıkçıdan yardım almış, o verdi bize numarasını.Çok çok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı diyelim çok kötü olursan sende bir sağlıkçı mı çağırsan?
Böyle bir şey yapılabildiğini bilmiyordum, çok sevindim toparlanmış olmana gelmiş geçmiş olsun nereden çağırdınız?
Gönderiyorum canımBendeeeeeeee istereeeem elmaa yanaklardan
yok kalsın adamdan soğumayayım durduk yerdeHabibi erkeklere habibte bayanlara söylenir evet sevdicegim anlamında bir kelime eşine söylemek istersen sana habibi de o da sana habibte desin
4. Gündeyim. İnşallah öyle olur ilkinden daha ağır geçiyor, yıprattı.
Teşekkür ederim canım