- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bkm nin oyunları da pahalı.Emek konusunda haklısın, ben sizin de burdaki fiyatlarla gittiğinizi sanıyordum kendimi iyice paragöz, Sanata kıymet vermeyen sayıyordum Ayıp olur diye de sormadım hiç
Kura çekimi yapılabilinirMart ayına hangi yazarla başlayacağıma karar veremedim.
Cengiz Aytmatov, Halil Cibran ve Necati Cumalı arasında kaldım.
Ben direkt Victor Hugo diyorum ama ahsjkdkdd bilemedim sefillerden önce ince bir şey mi okusamMart ayına hangi yazarla başlayacağıma karar veremedim.
Cengiz Aytmatov, Halil Cibran ve Necati Cumalı arasında kaldım.
İdam Mahkûmunun Son Günü kitabını okudun mu?Ben direkt Victor Hugo diyorum ama ahsjkdkdd bilemedim sefillerden önce ince bir şey mi okusam
Evet canım. Hatta ilk okuduğum klasikİdam Mahkûmunun Son Günü kitabını okudun mu?
Victor Hugonun 2 kitabını okudum daha önce, idam mahkumu ve notre damein kamburuİdam Mahkûmunun Son Günü kitabını okudun mu?
Dün akşam eşimin arkadaşı evin ölçülerini ve odaların fotoğraflarını istedi. Birlikte topladık. Ay içim huzur doldu anlatamam. Uzun zamandır evin her yeri aynı anda düzenli olmamıştı. Çocuğum uyuyodu tabi a ben tek başıma yapınca ancak mutfak salona zor yetiyorum asıl çarpıcı nokta bu ay hiç kitap bitirmemiş olmamPardon ben çocuğu unutmusum benim çocuğum olmadığı için kendimden örnek verdim. Herkesin motivasyon kaynağı farklıdır, öyle düşünme
Günaydın başkanım ellerine sağlıkHulhumale Adası
Eki Görüntüle 3015169
Tsunami Anıtı
Eki Görüntüle 3015170
Sala Thai
Eki Görüntüle 3015172
Koagannu Mezarlığı
Eki Görüntüle 3015175
Hithadhoo
Eki Görüntüle 3015176
Maldivler
Tropikal bir ada ülkesi olan Maldivler, Hint Okyanusu’nda Sri Lanka ve Hindistan’a yakın noktalarda konumlanmış 1.200 adadan oluşmaktadır. Bu adaların 1.000’den fazlası kullanılmazken 281 adada yerleşim bulunmaktadır ve bu adalar ‘’otel ada’’ olarak ziyaretçilerin konaklamalarına uygun hale getirilmiştir. Bu adalar grubu toplamda 300 km2’lik bir alanı kaplamakla beraber bu alanında sadece 5.8 km2’lik alanı yerleşim yeri olarak kullanılmakta ve adalar arası kara bağlantısı olmaması sebebiyle deniz araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Balayı ülkesi olarak bilinen Maldivler ’in tercih edilmesindeki en önemli faktörlerden bazıları beyaz kumlardan oluşan temiz sahilleri ve turkuaz rengi okyanus sularıyla bir cenneti andırıyor olmasıdır. Bu güzelliği birçok ülkenin dikkatini çekmiş olacak ki Maldivler tarihi boyunca sayısız ülkenin sömürgesi olmuş ve en son 1965 yılında İngiltere’nin sömürgesinden kurtulup bağımsızlığına kavuşmuştur. Çok uzun süre Hristiyan ülkelerin sömürgesi altında kalmış olsa da bu adalarda halkın çoğunluğu İslamiyet inancına sahiptir.
Tropikal iklime sahip olan bu ülkede her dönem 25 derece civarında olan sularında yüzebilir, bir yandan Hindistan cevizi suyunuzu yudumlayabilirsiniz. ’Cennetten bir köşe ‘’ olarak adlandırılır.
Yeni bir haftada herkese günaydınlar
Şubat bildirimlerini bu akşama kadar yapmanız lazım. Mart ayına sarkan bildirimleri listeye eklemeyeceğim
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
Mehfam
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
WOMAN
Kukrim
JES
K Kitapkontesi
Nosking
Otrera
Oriana
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
firdefs
mimesis
ummhnisa
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Balkiz94
Black Light
Mrsay
L LADY VEGA
ASSOSyal
Migrenben
HAbibte
fesang
Cordelia
Less-is-More
A Aylakkadin
ssevilll
Brahma90
C Cledyana
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Hulhumale Adası
Eki Görüntüle 3015169
Tsunami Anıtı
Eki Görüntüle 3015170
Sala Thai
Eki Görüntüle 3015172
Koagannu Mezarlığı
Eki Görüntüle 3015175
Hithadhoo
Eki Görüntüle 3015176
Maldivler
Tropikal bir ada ülkesi olan Maldivler, Hint Okyanusu’nda Sri Lanka ve Hindistan’a yakın noktalarda konumlanmış 1.200 adadan oluşmaktadır. Bu adaların 1.000’den fazlası kullanılmazken 281 adada yerleşim bulunmaktadır ve bu adalar ‘’otel ada’’ olarak ziyaretçilerin konaklamalarına uygun hale getirilmiştir. Bu adalar grubu toplamda 300 km2’lik bir alanı kaplamakla beraber bu alanında sadece 5.8 km2’lik alanı yerleşim yeri olarak kullanılmakta ve adalar arası kara bağlantısı olmaması sebebiyle deniz araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Balayı ülkesi olarak bilinen Maldivler ’in tercih edilmesindeki en önemli faktörlerden bazıları beyaz kumlardan oluşan temiz sahilleri ve turkuaz rengi okyanus sularıyla bir cenneti andırıyor olmasıdır. Bu güzelliği birçok ülkenin dikkatini çekmiş olacak ki Maldivler tarihi boyunca sayısız ülkenin sömürgesi olmuş ve en son 1965 yılında İngiltere’nin sömürgesinden kurtulup bağımsızlığına kavuşmuştur. Çok uzun süre Hristiyan ülkelerin sömürgesi altında kalmış olsa da bu adalarda halkın çoğunluğu İslamiyet inancına sahiptir.
Tropikal iklime sahip olan bu ülkede her dönem 25 derece civarında olan sularında yüzebilir, bir yandan Hindistan cevizi suyunuzu yudumlayabilirsiniz. ’Cennetten bir köşe ‘’ olarak adlandırılır.
Şubat bildirimlerini bu akşama kadar yapmanız lazım. Mart ayına sarkan bildirimleri listeye eklemeyeceğim
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
Mehfam
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
WOMAN
Kukrim
JES
K Kitapkontesi
Nosking
Otrera
Oriana
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
firdefs
mimesis
ummhnisa
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Balkiz94
Black Light
Mrsay
L LADY VEGA
ASSOSyal
Migrenben
HAbibte
fesang
Cordelia
Less-is-More
A Aylakkadin
ssevilll
Brahma90
C Cledyana
Boncobo
Gunaydin🖐 yarim olan 2 kitabim var.bugun onlari bitirip aksama dogru bildirimimi yaparim insallahHulhumale Adası
Eki Görüntüle 3015169
Tsunami Anıtı
Eki Görüntüle 3015170
Sala Thai
Eki Görüntüle 3015172
Koagannu Mezarlığı
Eki Görüntüle 3015175
Hithadhoo
Eki Görüntüle 3015176
Maldivler
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
Mehfam
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
WOMAN
Kukrim
JES
K Kitapkontesi
Nosking
Otrera
Oriana
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
elektra
astrojurnal
firdefs
mimesis
ummhnisa
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Balkiz94
Black Light
Mrsay
L LADY VEGA
ASSOSyal
Migrenben
HAbibte
fesang
Cordelia
Less-is-More
A Aylakkadin
ssevilll
Brahma90
C Cledyana
Boncobo
Günaydın herkese iyi haftalarHulhumale Adası
Eki Görüntüle 3015169
Tsunami Anıtı
Eki Görüntüle 3015170
Sala Thai
Eki Görüntüle 3015172
Koagannu Mezarlığı
Eki Görüntüle 3015175
Hithadhoo
Eki Görüntüle 3015176
Maldivler
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
Mehfam
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
WOMAN
Kukrim
JES