- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versinBen gerçekten hareketli olmasından yana sıkıntılı değilim çünkü benim sakin bir çocuğum olması imkansızdı bu konuda çok haklısın çocukları anlamak zor değil ama yapamıyoruz. Daha bugün eşime dedim ben ona yetemiyorum çünkü hayatımda sadece o yok. İş, ev vs var. Bir yerden sonra kendi kalıbıma sokmaya çalışıyorum çocuğu.
Oh oh sıla-i rahim yapılmış peki öyleyse sitemimi geri alıyorum ☺Çünkü cuma akşamları genelde annemlerde oluyorum
Keyifle oku. Ben aralarından sadece Bir Çift Yürek i okudum, çok sevmiştimSiparişimin en merak edilen ve geç kalan kısmı da tamamlandı
Eki Görüntüle 3014314
Hayal ettiğim görüntü maşallah ona
Teşekkür ederimAllah kolaylık versin
Oh oh sıla-i rahim yapılmış peki öyleyse sitemimi geri alıyorum ☺
Keyifle oku. Ben aralarından sadece Bir Çift Yürek i okudum, çok sevmiştim
Konuyu ilk defa gördüm takipteyim
Boncuk Oyunu'nu merak ediyorum, bir ara göz gezdirmiştim sonra kaynadı gitti. Okuduktan sonra yorumlamanı heyecanla bekliyorumSiparişimin en merak edilen ve geç kalan kısmı da tamamlandı
Eki Görüntüle 3014314
Ben de 2 yaşından itibaren ona kitap okumaya başladım. Şimdi 6 yaşında okumayı bu yıl öğrendi, inşallah sizinkiler de sever okumayıHayal ettiğim görüntü maşallah ona
Kızım 4 yaşında şimdi biz okuyoruz her gün, umarım okumayı öğrendiğinde oda hevesli olur
Keyifli okumalarSiparişimin en merak edilen ve geç kalan kısmı da tamamlandı
Eki Görüntüle 3014314
Levaiz önerisi bakalım okuyacağızBoncuk Oyunu'nu merak ediyorum, bir ara göz gezdirmiştim sonra kaynadı gitti. Okuduktan sonra yorumlamanı heyecanla bekliyorum
Teşekkür ederimKeyifli okumalar
Ah Bir Çift Yürek kitabını okuduğumda muhtemelen 17 yaşımdaydım ,şimdi fosillestim Ama unutmadim hiç nasıl etkilenmissem artık hâlâ aklımdaTeşekkür ederim
Okuduğunu bilmiyordum, buradayken mi okudun yorumun var mı canım?
Ah Bir Çift Yürek kitabını okuduğumda muhtemelen 17 yaşımdaydım ,şimdi fosillestim Ama unutmadim hiç nasıl etkilenmissem artık hâlâ aklımda
Aa bonus sen nerden bana tanıdık geliyorsun da yakın hissediyorum diye düşünüyordum, meğer sen de bizim fosil modelindenmişsinFosil derken bi ilgimi çektin kaç model fosildin?
Aa bonus sen nerden bana tanıdık geliyorsun da yakın hissediyorum diye düşünüyordum, meğer sen de bizim fosil modelindenmişsin
Rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu ve rızai ilahi yolunda bi ömür nasip etsin85 model hemde
Ayy hoş gelmişlerrSiparişimin en merak edilen ve geç kalan kısmı da tamamlandı
Eki Görüntüle 3014314
Amin küçük değilsindir heralde benden?Rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu ve rızai ilahi yolunda bi ömür nasip etsin
2 yıl küçüğüm senden.Olsun aynı dönemiz sonuçtaAmin küçük değilsindir heralde benden?
Kardeşim gibi2 yıl küçüğüm senden.Olsun aynı dönemiz sonuçta
Çok tatlısın Elimden tut sek sek oynayalım. 90li yıllardaymisiz gibi nostalji yapalımKardeşim gibi
Çok tatlısın Elimden tut sek sek oynayalım. 90li yıllardaymisiz gibi nostalji yapalım