Benm hamilelik tedavi vs sureclerim biraz zor geçiyor hastane yollari.bu yılda hep bunlarla ugrastigim için kafayı toplamak zaman alıyor o yüzden çok yüksek tutmam büyük ihtimal.hayatimin kitabını yazıyorum yeni yeni şeyler yaşıyorum iyi veya kötüöyle mi dersin ya bana az geldi h m
senin hedefin kaç:)
Benm hamilelik tedavi vs sureclerim biraz zor geçiyor hastane yollari.bu yılda hep bunlarla ugrastigim için kafayı toplamak zaman alıyor o yüzden çok yüksek tutmam büyük ihtimal.hayatimin kitabını yazıyorum yeni yeni şeyler yaşıyorum iyi veya kötüo yüzden bazen yaşanır bazen okunur. Fırsat buldukça okuyacağım inşallah dusunmedim henüz
Yok yok yazmam burayaAllah kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım
o zaman kendi kendine yazdığın şeyleri de beklerizzaten ciziyosun da demi:)
Tamamdır2021 hedefini belirleyenşer beni etiketleyip sayıları belirtebilir mi? Listeye ekleme yapacağım
Malesef isim iyi yakışıklıyım vs diyip can yakmayı bilirlerErkekler okusa da ya ben öyle yapmam çok ütopik diye düşünebilirler. Genel olarak narsistlik var çünkü erkeklerde
Ben ilk cirakla başladım sonra cerrahi okudum o kadar etkilendim kiOoff lise zamanlarımın vazgeçilmezi idi. Cerrah, Çırak falansonra gece uyuyamamaya başladım korkudan bıraktım o yüzden o dönem çünkü hep o tarz kitaplar okudum peş peşe Christophe Grance, Stephen King falan. Aslında artık 28 yaşına geldim belki yeniden okumaya başlayabilirim korkmam heralde yine
Korkmaya yermi ariyorsunOoff lise zamanlarımın vazgeçilmezi idi. Cerrah, Çırak falansonra gece uyuyamamaya başladım korkudan bıraktım o yüzden o dönem çünkü hep o tarz kitaplar okudum peş peşe Christophe Grance, Stephen King falan. Aslında artık 28 yaşına geldim belki yeniden okumaya başlayabilirim korkmam heralde yine
Sonunda sadece kendini kandırdığını farketti amaMalesef isim iyi yakışıklıyım vs diyip can yakmayı bilirler
Aylık kitap seçiyoruz okumadığımız ilk sayfada yayınlıyoruz. O ay içinde okuyup üzerinde değerlendirme yapalım diyoruzBu ortak okumalar nasıl olucak
Himm peki süre vs nasıl olucak 1 aydami bitireceğizAylık kitap seçiyoruz okumadığımız ilk sayfada yayınlıyoruz. O ay içinde okuyup üzerinde değerlendirme yapalım diyoruz
Ne kadar iç açıcı bı manzara
Yani yarış gibi olucak demek istedim1 gün ya da 1 ay o senin hızına bağlı. Anna Karenina bir ayı geçebilir mesela
O da olurYani yarış gibi olucak demek istedim
Bakalım geçen amozana baktım uygun kitablae var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?