arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. hostes olacağım, mülakata çağırdılar ne giymem saçımı nası yapmam nası konuşmam gerekir? ne sorarlar? eğer hostes varsa nolur bana yardım etsin 1 haftam var :sm_confused::bbo:
banka mülakatları da çok ciddi geçiyordu. hostesliği bilemiyorum ama sade, şık ve klasik giyin. makyağı ve topuğu abartma, kendine güvenli ve dik dur, düzgün cümleler kur, heyecanını belli etme derim. başarılar..
Canım en yakın arkadaşım hostes.Mülakata giderken muhakkak kumaş pantolon şık bi gömlek giyebilirsin ama en önemlisi ellerin çok çok bakımlı olmalı.Abartısız ama kendini gösteren bi makyaj ve saçlarını kesinlikle topla.Bu saydıklarımın hepsini arkdaşım yaptı ve şu anda hostes hatta şu saatte kazakistanda:))))üç gün sonra dönecek:))hadi başarılar...
arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum, çok heyecanlıyım thy çağırdı umarım olur ya ellerim titriyo resmen heyecandan hepinize çok teşekkür ederim =)
basarilar tatlim ya bende LH ye gitmistim uzun zaman önce ingilizceden kücük bir oyun yapmislardi bilmem yapilirmi thy da, benim beklemedigim bir olay oldu, heycandan bir iki cümleyi kuramamistim olmamisti yani
benide cagırdılar allah kolaylık versin valla baya ciddi geçıyomuş mülakatlar benim ingilizcemde okadar iyi degil korkuyorum vallaa cok heyecanlıııyım ne oldu sana cvp geldimi canım başladınmı yoksa mulaktlar nasıl geçti
arkadaşlar thy anadolu üniversitesiyle anlaşmış öss ea puanına göre hostes okulu açılması için 2007 de çalışmaları başlatmış inşallah önümüzdeki sene fln tamamen okul faaliyete geçer hostes olmak isteyen arkadaşlarda bunun okulunu okurlar böylesi daha iyi sanki =))