Hoşlanıyorum ama ne yapmam nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaderimkaderolsaydi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
33
7
16
Merhaba arkadaşlar sizin görüşlerinize ihtiyacım var. 27 yasindayim ve onceden bi iliskim olmadi ailevi baskilardan dolayi. Meslegim ögretmenlik. Simdi kendi kararlarimi verebilecek durumdayım ama cok tecrubesizim ve korkuyorum hic iliskim olmayacak diye. Neyse konuya gelecek olursam yazın kaldigim kasabada aile hekimi var ve benim saglik durumumdan dolayi yirmi gune bir gidiyordum. Neyse muhabbetli esprili mütevazı, benle ailemle ilgili sorular soran biri.Köydeki kime sorsam hep iyi bahsetti. Sosyal medya hesaplarından beni rahatsız edecek bir şey görmedim çok aktif değil. Ve benim ozel gereksinimli bir kardesim var onun da aynı durumdaki kardeşi vefat etmiş. Bu yuzden asiri bir yakinlik duydum. İşin özü ben aşık oldum ve utangaç oldugum icin sordugu sorularin sadece cevaplarini verdim. Muhabbetimiz ilerlemedi. Bir de sabah saatlerinde WhatsApp uzerinden saglik belgesi rica ettim o da gonderdi, akşaminda ise beni aramis tekrar dondugumde ilk bilmemezlikten geldi sonra yanlislikla oldu hemen kapattim vs gibi bir seyler soyledi. Benim için olabilir bir sey ama ilgi duyunca farkilida yorumlamak geldi icmden ne yalan soyleyim. Anneme bahsettim annem 13 yas fark var sana gore iri yapili sen minyonsun dedi. Ama karar benim bunun farkinda sadece görüşünü belirtti. Adam bana gore yakışıklı biri degil çevremdekiler pek beğenmedi göbeği vs var ancak ben asik oldugum icin bana çok yakisikli geliyor ama ben de ona gore cok guzel degilim ama yine de güzelim bakimliyim haksizlik etmeyim. yaş farki da benim icin hic sorun degil cunku maalesef erken olgunlasanlardanim ve hep kendimden buyuklerden hoslandim. Aramizi yapabilecek bir teyzem var 60 lı yaslarda soylesem mi diye cekiniyorum cunku yayilmasini istemiyorum teyzemin ağzından illaki kaçar ve koyumuzde olmayan seylerin bile dedikodusu yapılırken bunu kaçırmazlar. Karşımdaki insani da dusunuyorum. Kendim de soylerim mesaj yoluyla ancak bence böyle olmamalı. Reddedilirsem sonrasinda çok pisman olurum yapim geregi. Bana bu konuda tavsiye vermenizi rica ediyorum

Son düzenleme:
Konuşup, soru sorup ilgini belli edeceksin işte. Bir bakış, bir gülüş.. Neyse artık. Sonrasında niyeti varsa o da bir adım atar. Ben hep öyle düşürdüm Flörtöz Burhan
Öncelikle teşekkür ederim çok haklisiniz ama yapamiyorum babamdan cok baski gordum kucukken o yuzden oldugunu dusunuyorum ama elimden geleni yapacagim artik

Öncelikle teşekkür ederim çok haklisiniz ama yapamiyorum babamdan cok baski gordum kucukken o yuzden oldugunu dusunuyorum ama elimden geleni yapacagim artik
Çok afaki bir şeyler konuşmana gerek yok. Mesela gördün diyelim yanına git. Nasılsınız de. Okuldaki konulardan konuş. Fakat gülümse ciddi olma. Alanıyla kendisiyle ilgili sorular sor.

Son düzenleme:
Şimdi ben şöyle düşünüyorum öncelikle duyduğunuz hisler çok güzel, kendinizi baskılamayın tabii ama çok da büyük adımlar atmayın.

Bazı doktorlar böyle babacan, tatlı dilli ve inanın herkese kibar nazik davranıyorlar. Sadece size mi öyle yani herkese davrandığı gibi kibar mı davranıyor size yoksa romantik anlamda bir ilgisi var mı bundan emin olun.

Eminseniz kendiniz de ilginizi belli edin. Aracı olmasını istemeyin kimseden. İkiniz de yetişkin eğitimli insanlarsınız. Teyzelerin amcaların bu hikayede yeri olmamalı.

Bir de bu yaşta adam neden bekar, boşanmış mı, kötü bir tecrübesi mi olmuş bunu bilemezsiniz. Dediğim gibi sizin için hoşlanmak yeni bir duygu olabilir ama onun için sıradan bir gündür belki.

Doğru mu anlattım bilmiyorum.

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. Hic evlenmemis nedenini bilmiyorum bu benim de aklımı karıştırıyor o da benim gibi seçici vs olabilir diye düşünmek istiyorum. İlgisi kısmı açıkçası herkese samimi ancak kardeslerin ortak durumunda dolayi bir tık daha samimi davrandigini hissettim ve beni süzdüğünü

Eğer doktor olmasa hoşlanmayacaktınız.anneniz haklı yaş farkı çok fazla.adam kırkı geçmiş ciddi ilişkisi olabilir.aracı gönderip üzülebilirsiniZ.

Eğer doktor olmasa hoşlanmayacaktınız.anneniz haklı yaş farkı çok fazla.adam kırkı geçmiş ciddi ilişkisi olabilir.aracı gönderip üzülebilirsiniZ.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Asla sadece doktor oldugu için hoslanmadim. Etkisi olmustur ama sosyal medya hesaplarından goruslerinden insanlarin baksettiklerinden ve kendi gözlemlerimden dolayı hoşlandım

Bncede ilgilendiğiniz biraz belli edin bakalım neyapacak.nasilsin,buralarda nasıl vakit geçiriyorsunuz sıkılıyor musunuz,yada ne bilim muhabbet kur..yaşlı teyze diyince gönlü varmadan çekilebilir çünkü laf olur diye adamın toplumda bi yeri var küçük yermis

Çok haklısınız küçük yer. Dediklerinizi uygulayacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…