• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyorum ama ne yapmam nasıl davranmam gerektigini bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hakli olabilirsiniz teşekkür ederim 🙏 ben de kucuk yer diye acilamiyordur ben mi belli etmeliyim diye dusunuyorum bir doktorun bu duygumdan dolayi bebi kinayacagini dusunmuyorum ki zaten bulasik bir tip degilim istesem hafta da bir bile giderim igne yazilmisti bir yakinima yaptirdim
İstese belli eder, küçük yerle alakası yok , sen belli et bakalım ne olacak.

Hakli olabilirsiniz ama bir kere whatsaptan yanlislikla aradi durup dururken sasirdim
Çok tatlısın yaa sanki 27 değil 17 yaşında gibi düşünüyorsun yaşıtın biri ile biraz flört et olgun olman yaşından büyük biri ile evlenmene sebeb olmamalı ki bence sana ilgisi olmayan biri

Tecrübesiz de olsanız kadınsınız, bir noktada içgüdüsel gelişir hoşlanma da varsa.
Adım atıp konuşmaya başlarsanız annenize söylemeyin bence, liseli gibi hoşlandığınızı neden koşarak söylediniz 😃 Konuşmaya başlarsanız bu üzerinizde baskı oluşturur.
Şimdilik kağıt üzerinde beğenmişsiniz, neden hiç evlenmemiş, evlenmeyi düşünüyor mu, nasıl bir hayat tarzı var bunları öğrenmeye çalışın.
Teşekkür ederim haklisiniz anneme soylememeliydim zaten cok yakin arkadaslarima bile anlatmadim iki dostum biliyor ve surekli bahseymekten de hoslanmam

Ya çok sosyal hayatı olan, entelektüel kişiler hariç 40 yaşında bekar olan erkek de bilemiyorum çok kafamı kurcalar benim. Ayrıca yaş farkı çok bence. Ben rahatsız olurdum, şundan 10 sene sonra 50 yaşında olacak omg😐 doktor olmasa ilgi alanınıza girme ihtimali çok düşük bence.

Ya çok sosyal hayatı olan, entelektüel kişiler hariç 40 yaşında bekar olan erkek de bilemiyorum çok kafamı kurcalar benim. Ayrıca yaş farkı çok bence. Ben rahatsız olurdum, şundan 10 sene sonra 50 yaşında olacak omg😐 doktor olmasa ilgi alanınıza girme ihtimali çok düşük bence.
Teşekkür ederim yorumunuz için ama şöyle bir durum var benim ablam da diş hekimi ve bir cok erkek arkadasiyla tanismisimdir ama asla sirf hekim olduklari icin hoslanmadim ve birazda sosyal farkliliklar goruyordum. Ama bu farkli desem cok klise olacak biliyorum

Hakli olabilirsiniz teşekkür ederim 🙏 ben de kucuk yer diye acilamiyordur ben mi belli etmeliyim diye dusunuyorum bir doktorun bu duygumdan dolayi bebi kinayacagini dusunmuyorum ki zaten bulasik bir tip degilim istesem hafta da bir bile giderim igne yazilmisti bir yakinima yaptirdim
Eğer bi hissi varsa samimi bir gülüşünden cesareti alır . Yine gidersen biraz samimi ol bakalım ne olacak .
Ayrıca şimdi gördüm sen 27 o 40 mış . Annene hak verdim 🤣 kendi yaşıtın biriyle bu heyecanları yaşaman daha güzel olur diye düşünüyorum .

Eğer bi hissi varsa samimi bir gülüşünden cesareti alır . Yine gidersen biraz samimi ol bakalım ne olacak .
Ayrıca şimdi gördüm sen 27 o 40 mış . Annene hak verdim 🤣 kendi yaşıtın biriyle bu heyecanları yaşaman daha güzel olur diye düşünüyorum .
Haklısınız liseli asiklar gibi sadece duygularimla hareket etmem doğru olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back