- 26 Mart 2023
- 160
- 69
- 18
- Konu Sahibi Kaderimkaderolsaydi
Bence de bir güzel bakımlı giyin bir bahane ile git konu konuyu açar elbet gönlü varsa belli eder belli yaşa gelmiş birisi sonuçta kendi adım atsın .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En mantıklısı bu şekilde olması. Teşekkür ederimBence de bir güzel bakımlı giyin bir bahane ile git konu konuyu açar elbet gönlü varsa belli eder belli yaşa gelmiş birisi sonuçta kendi adım atsın .
Benim sayfayı oku senden farkım Yok kaderin kader olaydı burda ne gezersinEn mantıklısı bu şekilde olması. Teşekkür ederim
Bir işçi olsa yada hademe olsa aynı böyle etkilenecek miydiniz?kesinlikle hayır.annenize güvenin adamın ilişkisi olmadığını nereden bileceksiniz üzülmenizi istemem.öğretmenmişsiniz çevrenizden bakin tanıdığınız çevreden.Yorumunuz için teşekkür ederim. Asla sadece doktor oldugu için hoslanmadim. Etkisi olmustur ama sosyal medya hesaplarından goruslerinden insanlarin baksettiklerinden ve kendi gözlemlerimden dolayı hoşlandım
Hemen bakip ben de dusuncelerimi yazayimBenim sayfayı oku senden farkım Yok kaderin kader olaydı burda ne gezersin
Bir işçi olsa yada hademe olsa aynı böyle etkilenecek miydiniz?kesinlikle hayır.annenize güvenin adamın ilişkisi olmadığını nereden bileceksiniz üzülmenizi istemem.öğretmenmişsiniz çevrenizden bakin tanıdığınız çevre
Hemen bakip ben de dusuncelerimi yazayim
Bak bak da benim iş karışıkHemen bakip ben de dusuncelerimi yazayim
Eski kbbci doktor erkek arkadasim hicbir hastasına o gozle bakmadigini bakanin profesyonel olmadigini soylemisti. Sorular sorabilir sohbet amaçlı ama sen de yanlış yorumluyor olabilirsin. Bence aşırı umutlanma. Sıradan bir hastası olarak görüyordur eğer dışarda bir şeyler yaşamak istiyorsan bence başka doktora geçip sonra adım atmalısın.Parfüm falan demişler birde hahaha komedi.
Eski kbbci doktor erkek arkadasim hicbir hastasına o gozle bakmadigini bakanin profesyonel olmadigini soylemisti. Sorular sorabilir sohbet amaçlı ama sen de yanlış yorumluyor olabilirsin. Bence aşırı umutlanma. Sıradan bir hastası olarak görüyordur eğer dışarda bir şeyler yaşamak istiyorsan bence başka doktora geçip sonra adım atmalısın.Parfüm falan demişler birde hahaha komedi.
Teşekkür ederim öncelikle ama bizim koyumuzun 10 yılı askindir hekimi. Ve oda komsu koylerden ailesi vs buradalar hep. Yakin akrabalarımin arkadasi. Tabii ki ozel hayatini bilemem. Laf arasinda kimseye belli etmeden en yakinlarindan da bilgiler edindim. Bazı yerlerde çok haklisiniz sadece duygularimla hareket etmiyorum bir yili askindir bu konu kafamı kurcaliyor. Zor isinan biriyim ve artik yuva kurmak istiyorumbirinden hoşlanmak güzel de o kadar tecrübesizsin ki.
adamın yaşını sosyal medyasını stalklayarak mı öğrendin?
adamın sosyal medyasının mülayim olduğunu yazmışsın seni ekledi mi ondan habersiz stalk yaparak mı bu bilgileri öğrendin.
adamın hiç evlenmediği bilgisini kendi mi söyledi başkalarına sorarak mı öğrendin. başka şehirde kız arkadaşı olup olmadığını bilmiyorsun. nişan mı attı kadınlardan uzak bir hayat süren biri mi sana sadece hasta olduğun için mi birkaç soru sordu hiçbir bilgin yok.yazı stilinden adamı gözlem altına alıp araştırarak tek taraflı aşk yaratmışsın gibi geldi.
bir de yaşlı teyze görücü usulü olaylarına bir doktor ne tepki verir bilmiyorsun. sen dedikodu malzemesi olmak istemiyorsun ama o da bir kadınla küçücük kasabada dedikodu malzemesi olmak istemeyebilir. hemen aşık oldum yazmışsın. çocuksu birşeyler yaşıyorsun. sakin ol. senin duyguların çok coşkulu ama adamın senden haberi bile olmayabilir. çünkü adamdan sana gelen bir şey yok. hep tek taraflı duyguların var. duvara toslama. yavaş yavaş tanımaya çalış.
Hakli olabilirsiniz teşekkür ederim ben de kucuk yer diye acilamiyordur ben mi belli etmeliyim diye dusunuyorum bir doktorun bu duygumdan dolayi bebi kinayacagini dusunmuyorum ki zaten bulasik bir tip degilim istesem hafta da bir bile giderim igne yazilmisti bir yakinima yaptirdimBence çokta umutlanma .erkekler hoşandığı zaman ilk görüşme olmasa da ikinciye mutlaka bir şekilde belli eder .
Hiç olmadı sosyal medyadan ekler , bilgiler onda mevcut olduğu için numarandan ulaşmaya çalışır falan . Yani tecrübesiz olduğun için iki güzel lafını, sohbetini flörtüz sanmış olabilirsin .
Aile hekimleri genelde çok ilgili ve konuşkan oluyor aileden herkesi tanıyıp soruyor sana ilgisi olduğu için değildir belki bu davranışıMerhaba arkadaşlar sizin görüşlerinize ihtiyacım var. 27 yasindayim ve onceden bi iliskim olmadi ailevi baskilardan dolayi. Meslegim ögretmenlik. Simdi kendi kararlarimi verebilecek durumdayım ama cok tecrubesizim ve korkuyorum hic iliskim olmayacak diye. Neyse konuya gelecek olursam yazın kaldigim kasabada aile hekimi var ve benim saglik durumumdan dolayi yirmi gune bir gidiyordum. Neyse muhabbetli esprili mütevazı, benle ailemle ilgili sorular soran biri.Köydeki kime sorsam hep iyi bahsetti. Sosyal medya hesaplarından beni rahatsız edecek bir şey görmedim çok aktif değil. Ve benim ozel gereksinimli bir kardesim var onun da aynı durumdaki kardeşi vefat etmiş. Bu yuzden asiri bir yakinlik duydum. İşin özü ben aşık oldum ve utangaç oldugum icin sordugu sorularin sadece cevaplarini verdim. Muhabbetimiz ilerlemedi. Anneme bahsettim annem 13 yas fark var sana gore iri yapili sen minyonsun dedi. Ama karar benim bunun farkinda sadece görüşünü belirtti. Adam bana gore yakışıklı biri degil çevremdekiler pek beğenmedi göbeği vs var ancak ben asik oldugum icin bana çok yakisikli geliyor ama ben de ona gore cok guzel degilim ama yine de güzelim bakimliyim haksizlik etmeyim. yaş farki da benim icin hic sorun degil cunku maalesef erken olgunlasanlardanim ve hep kendimden buyuklerden hoslandim. Aramizi yapabilecek bir teyzem var 60 lı yaslarda soylesem mi diye cekiniyorum cunku yayilmasini istemiyorum teyzemin ağzından illaki kaçar ve koyumuzde olmayan seylerin bile dedikodusu yapılırken bunu kaçırmazlar. Karşımdaki insani da dusunuyorum. Kendim de soylerim mesaj yoluyla ancak bence böyle olmamalı. Reddedilirsem sonrasinda çok pisman olurum yapim geregi kendimi biliyorum bir kere yaptim cunku. Bana bu konuda tavsiye vermenizi rica ediyorum
Profesyonel değillermiş demek ki. Bir hastasına o gözle bakıp evlenen diğer hastalarınada pek ala bakar ve bu çok rahatsız edici bir durum.Hastasıyla evlenen iki kişi biliyorum ya biri acilde çalışıyordu biri de cerrahtı . Ben de diş hekimiyim hastalarıma o gözle bakarım ya ahah yani hiç başıma gelmedi yalan olmasın zaten çocuk ağırlıklı çalışıyorum ama şöyle genç , yakışıklı bir hasta dolguya gelse fena olmazdı
Hakli olabilirsiniz ama bir kere whatsaptan yanlislikla aradi durup dururken sasirdimAile hekimleri genelde çok ilgili ve konuşkan oluyor aileden herkesi tanıyıp soruyor sana ilgisi olduğu için değildir belki bu davranışı