Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen paylaşım yapmasan mesaj atmaz değil mi ? Bir nevi ilk adımı sen atıyorsun paylaşım yaparak. Bunları ben de yaşadım oradan biliyorum böyle erkeklerden bir şey çıkmıyor ne yazık ki hiç aklını bulandırmaseni arkadaşı gibi görüyor büyük ihtimalle.
Zaten son noktayı gidince koyacağım kafamda.Simdi dediğiniz gibi herhangi bir şey yazma etme yapmıyorum.Olur da geldin mi diye sorar ve bir adım atarsa,o zaman değerlendireceğim.He zaten olur da görüşülürse ve bu sekilde devam ederse,tamamen ben de kapatırım.Olur da bir bulusma olursa halinden tavrından da bir seyler sezinlerim gibi geliyor.Buraya da yazacagım
Sen paylaşım yapmasan mesaj atmaz değil mi ? Bir nevi ilk adımı sen atıyorsun paylaşım yaparak. Bunları ben de yaşadım oradan biliyorum böyle erkeklerden bir şey çıkmıyor ne yazık ki hiç aklını bulandırmaseni arkadaşı gibi görüyor büyük ihtimalle.
Hoşlanmıyor. Hoşlansa konuşmanız sadece instagramda olmazdı. İlla yan yana gelmenize gerek yok. Numaranı alır konuşurdunuz. Boncuk dağıtmayı seven bir tip.
Hoşlanmıyor. Hoşlansa konuşmanız sadece instagramda olmazdı. İlla yan yana gelmenize gerek yok. Numaranı alır konuşurdunuz. Boncuk dağıtmayı seven bir tip.