• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu?

Sen paylaşım yapmasan mesaj atmaz değil mi ? Bir nevi ilk adımı sen atıyorsun paylaşım yaparak. Bunları ben de yaşadım oradan biliyorum böyle erkeklerden bir şey çıkmıyor ne yazık ki hiç aklını bulandırma:KK12:seni arkadaşı gibi görüyor büyük ihtimalle.

Zaten son noktayı gidince koyacağım kafamda.Simdi dediğiniz gibi herhangi bir şey yazma etme yapmıyorum.Olur da geldin mi diye sorar ve bir adım atarsa,o zaman değerlendireceğim.He zaten olur da görüşülürse ve bu sekilde devam ederse,tamamen ben de kapatırım.Olur da bir bulusma olursa halinden tavrından da bir seyler sezinlerim gibi geliyor.Buraya da yazacagım

Bence görüşmek isterse görüş bir kez derim görüşmek farklı konuşmak çok farklı çünkü. Ama başka biri çıkarsa bu arada kesinlikle bu şahısı bekleme

Sen paylaşım yapmasan mesaj atmaz değil mi ? Bir nevi ilk adımı sen atıyorsun paylaşım yaparak. Bunları ben de yaşadım oradan biliyorum böyle erkeklerden bir şey çıkmıyor ne yazık ki hiç aklını bulandırma:KK12:seni arkadaşı gibi görüyor büyük ihtimalle.

Vallahi onun icin paylasmıyorum.Normal fotoğraf story de değil 😂 Ay simdi kendine sanarsa,eee instagramı da mı kullanmayayım 😂

Hoşlanmıyor.
Hoşlansa konuşmanız sadece instagramda olmazdı. İlla yan yana gelmenize gerek yok. Numaranı alır konuşurdunuz.
Boncuk dağıtmayı seven bir tip.

Numarası var ilk tanıstıgımızdan beri :D Once oradan konusuyorduk,araya zaman girdikten sonra instagrama transfer olundu 😂 Böyle sacma sapan isler iste 😂

İki olasılık var her zamanki gibi hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor. Çok merak ediyorsan iletişimini artırman gerekiyor.

Back