• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu?

adam aynı anda senin gibi on kıza mesaj atıyodur
ilgi göstermek isteyen erkek öyle sen 2 saat bekledin diye o da 2 saat beklemez, çekinmeden gösterir ilgiyi
sen somut adım istiyorsan bu çocuktan bir cacık olmaz

Yok ya somut adımdan ziyade durumu anlamaya calısıyorum ona göre sekil alacagım ben de:halay:

Bence olanı biteni tartıyor.O da sizin adımlarınıza göre pozisyon alacak.Bakalım kim adım atacak ya da ikiniz de boşverip devam da edebilirsiniz.Ben de merak ettim :D

isteyen devamlı yazar görüşme olmasa da hislerini açık eder gibi geliyor. Pandemi de olsa aynı şehirdeyseniz görüşme şansınız var ki şu an zaten ortam rahat hala görüşelim demediyse bence beklentiye girmeden konuşun. Baktınız hala yok ve sizi yoruyor bi cevap vermeyin bakalım ne yapacak

Aslında hic bahane mesguliyet olayı olmadı cunku ben de o yapıda biri değilim.Hani sen nerdesin neden cevap vermedin diye ölsem sormam gururumdan:dondurma: Bir yandan da sunu düsünüyorum,hic adım atmadıgım icin o da gurur yapıyor olabilir mi? Bazı tipler ne olursa olsun üste düşer de bazıları kaçan kovalanır yapar ya.Cok emin olamadıgım konu da bu aslında.Aşkından ölmüyor orası bir gerçek aşık olacak paylasımımız olmadı.Tamamen kendimi geri cekersem ipler kopabilir.En azından yüzyüze birkaç görüşme gerçekleştikten sonra mı kararımı versem ne dersiniz?

tamamen kendini çekince iplerin kopacağımı düşünüyorsan ilgisi yoktur neden uğraşasın bence tamamen kendini çek bekle ve gör

isteyen devamlı yazar görüşme olmasa da hislerini açık eder gibi geliyor. Pandemi de olsa aynı şehirdeyseniz görüşme şansınız var ki şu an zaten ortam rahat hala görüşelim demediyse bence beklentiye girmeden konuşun. Baktınız hala yok ve sizi yoruyor bi cevap vermeyin bakalım ne yapacak

Yok 5 aydır pandemiden beri ayrı şehirlerdeyiz,ben bir süre sonra gideceğim aynı sehre

tamamen kendini çekince iplerin kopacağımı düşünüyorsan ilgisi yoktur neden uğraşasın bence tamamen kendini çek bekle ve gör

İste bi kere 2 ay hic yazmadım o yazdı o sıra kendimi tamamen cekmiştim.O acıdan bilemiyorum.Tamamen izoleydim sosyal medya falan da yoktu

İste bi kere 2 ay hic yazmadım o yazdı o sıra kendimi tamamen cekmiştim.O acıdan bilemiyorum.Tamamen izoleydim sosyal medya falan da yoktu

Uzak bile olsanız mesela görüşelim diyormu?

Bence yine tamamen çekin sosyal medyanız olsun ama hiç yazmayın. Yani ilgilense hoşlansa sizin hayatınıza başka birinin girme ihtimali de var bundan korkup duygularını belli eder görüşme planı yapar diye düşünüyorum. Bence bu kişi bakınıyor gibi geldi yani size karşı duygusu varsa da emin değil. Arada bir yazarak sizi tutuyor.

Siz hoşlanıyorsunuz anladığım kadarıyla yapacağınız iki şeyden biri ya açıkça adama hislerinizi belli edip bakacaksınız yada tamamen kendinizi çekeceksiniz. O 3 saatte yazıyosa siz 6 saat sonra yazın. Asla konuşmayı siz başlatmayın. Erkekler avcı ruhludur heleki başlarda peşinizden koşması lazım.Koşmuyorsa bu adamdan birşey çıkmaz 6 ay da az bir zaman değil. İnanın instagramdan eklemesi fotoğraflarınızı beğenmesi arada da yazması pek birşey ifade etmiyor :(

Uzak bile olsanız mesela görüşelim diyormu?

Bence yine tamamen çekin sosyal medyanız olsun ama hiç yazmayın. Yani ilgilense hoşlansa sizin hayatınıza başka birinin girme ihtimali de var bundan korkup duygularını belli eder görüşme planı yapar diye düşünüyorum. Bence bu kişi bakınıyor gibi geldi yani size karşı duygusu varsa da emin değil. Arada bir yazarak sizi tutuyor.

Siz hoşlanıyorsunuz anladığım kadarıyla yapacağınız iki şeyden biri ya açıkça adama hislerinizi belli edip bakacaksınız yada tamamen kendinizi çekeceksiniz. O 3 saatte yazıyosa siz 6 saat sonra yazın. Asla konuşmayı siz başlatmayın. Erkekler avcı ruhludur heleki başlarda peşinizden koşması lazım.Koşmuyorsa bu adamdan birşey çıkmaz 6 ay da az bir zaman değil. İnanın instagramdan eklemesi fotoğraflarınızı beğenmesi arada da yazması pek birşey ifade etmiyor :KK43:

Evet görüşelim diyor,her konuşmada gelince şunu yaparız gibi şeyler diyor.Onun haricinde aynen dediğiniz gibi 3se 6 saat sonra yazıyorum :D Hoslanmıyor diyorsanız sallayayım,ben de duruma göre pozisyon alacağım hoslanıyor degilim ama karsılıklı bir seyler olacak iseydi düsünürdüm.O halde yeni ufuklara yelken acabiliriz :)

Evet görüşelim diyor,her konuşmada gelince şunu yaparız gibi şeyler diyor.Onun haricinde aynen dediğiniz gibi 3se 6 saat sonra yazıyorum :D Hoslanmıyor diyorsanız sallayayım,ben de duruma göre pozisyon alacağım hoslanıyor degilim ama karsılıklı bir seyler olacak iseydi düsünürdüm.O halde yeni ufuklara yelken acabiliriz :)

Görüşelim demesi iyi. Bence zaten açabilirsin şu an bu kişinin şu an hayatında net bi yeri yok başka aday varsa değerlendir tabiki. Bu kişi için hoşlanıyor yada ilgileniyor diyemem bence hoşlanmıyor ama görüşünce değişir mi belli olmaz. 6 ay olmuş gerçekten görüşmek istiyorsa acele eder bulunduğunuz yere bile gelir mesela.

Görüşelim demesi iyi. Bence zaten açabilirsin şu an bu kişinin şu an hayatında net bi yeri yok başka aday varsa değerlendir tabiki. Bu kişi için hoşlanıyor yada ilgileniyor diyemem bence hoşlanmıyor ama görüşünce değişir mi belli olmaz. 6 ay olmuş gerçekten görüşmek istiyorsa acele eder bulunduğunuz yere bile gelir mesela.

Ahahah baska aday yok simdilik malum pandemi evdeyiz :D

Tabiii o konuda kesinlikle haklısınız.Bir tane hoslanan bir arkadasım vardı ama ben hicbir sey hissetmiyordum 2 kez bulundugum sehre geldi.Gerçekten hoslantı ya da ask oydu iste.Sehir de o kadar alakasız bir sehir ki gezecek bir yer yoktu güya gezmeye gelmis :D Bizi seveni sevsek de macers aramasak aslında :D

Tamam,peki mesaj attıgında ne yapayım cevap vermemek de ayıp olur gibi geliyor.Suan zaten gecikmeli yazıyorum 3-5 saat sonra gibi
Hoşlanmıyor.
Sadece kafa dengi bir tanış olarak görüyor.

Mantıklı,teşekkür ederim yorum için :)
Rica ederim.
Arkadaşların dediği gibi ilgisi olsa her gün mutlaka sohbetiniz olurdu.
Arkadaşınız sosyal medyaya girdiğinde kimler dm atmış diye bakıp herkese kısa cevaplar veren biri muhtemelen.
Hoşlantıyı geçtim arkadaş olsanız bile uzun uzun sohbetleriniz olması lazım.
Gelince takılırız demesi de muhtemelen laf olsun torba dolsun tavrı gibi geliyor bana.

Rica ederim.
Arkadaşların dediği gibi ilgisi olsa her gün mutlaka sohbetiniz olurdu.
Arkadaşınız sosyal medyaya girdiğinde kimler dm atmış diye bakıp herkese kısa cevaplar veren biri muhtemelen.
Hoşlantıyı geçtim arkadaş olsanız bile uzun uzun sohbetleriniz olması lazım.
Gelince takılırız demesi de muhtemelen laf olsun torba dolsun tavrı gibi geliyor bana.

Zaten son noktayı gidince koyacağım kafamda.Simdi dediğiniz gibi herhangi bir şey yazma etme yapmıyorum.Olur da geldin mi diye sorar ve bir adım atarsa,o zaman değerlendireceğim.He zaten olur da görüşülürse ve bu sekilde devam ederse,tamamen ben de kapatırım.Olur da bir bulusma olursa halinden tavrından da bir seyler sezinlerim gibi geliyor.Buraya da yazacagım

Zaten son noktayı gidince koyacağım kafamda.Simdi dediğiniz gibi herhangi bir şey yazma etme yapmıyorum.Olur da geldin mi diye sorar ve bir adım atarsa,o zaman değerlendireceğim.He zaten olur da görüşülürse ve bu sekilde devam ederse,tamamen ben de kapatırım.Olur da bir bulusma olursa halinden tavrından da bir seyler sezinlerim gibi geliyor.Buraya da yazacagım
Hayırlısı olsun :)

Back