• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanıyor mu, hoşlanmıyor mu..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
Merhaba kızlar, üniversitede hazırlık okuyorum. sınıfımda bi çocuk var, onunla ilgili aklıma bir şeyler takılıyor..
acaba hoşlanıyor mu diyorum, ama buna pek de ihtimale vermiyorum.
çünkü havalı bi çocuk..
ama durup dururken bir şeyler soruyo, doğum yılımı, yurtta mı kaldığımı..

hoşlanıyo mu acaba diye düşünmeme sebep olan birkaç şey yaşadım.

ilki: f.booktan bi sahte hesap eklemiş, beni eklemeden de 1 gün önce kaydolmuş
19 tane arkadaşı var, aralarından biri de bu çocuğun babası ve profil fotoğrafında o var..
kabul etmedim işlteme amaçlı olabilir diye.

ikincisi: hoca bizi dersten erken bırakacaktı kapıya doğru ilerledik ben biraz arkadaydım o da kalktı tam geldi yanımda durdu üstelik yer varken, kolu koluma değiyordu o kadar yakındı. yanımda durdu saçını falan düzeltti. sonra kolu baskı yaptığı için dengem bozulduğu için yanında uzaklaşıp arkadaşımın yanına gittim.

üçüncüsü: bi tane hocamızın okulda son günü diye son ders son 5 dakikada toplu fotoğraf çektirmek istedi.. neyse tahtanın önüne geçtik ben en kenarda arkadaşımın yanında duruyorum.. 'x sen buraya gelsene.' dedi kendi yanını göstererek. ben yanıt vermedim. sonra önce sandalye konuldu üç tane başka fotoğrafta. birinde o oturdu birinde başka çocuk biri de boş kaldı, yine 'x sen gel otur yaa' dedi boş olana eliyle vurarak. yok dedim iyi böyle. ama o anki soruşu, ifadesi ve ses tonu gerçekten istiyo gibiydi. anlamadım fotoğrafta yan yana mı çıkmak istedi. bi de normalde fotoğraflar hocanın kamerasıyla çekildi ama o da telefonunu verip çektirdi aynı fotoğrafları.

dördüncüsü: bi gün sabah geldi günaydın dedi, ben ve arkadaşım günaydın dedik. sonra bi şey mırıldandı, 'günaydın dedi' gibi, ne diyosun dedim, bugün ilk defa günaydın dedin ve gülümsedin bana, dedi.. gülümsedim sadece cevap vermedim.

beşincisi: sınıftaki birkaç arkadş yanımda konuşuyor, birlikte bi şeyler yapalım falan diyolar tabi beni de katarak, ben onları izliyorum konuşmadan, bu da beni izliyo.. sonra dedi 'ya x sen niye hiç konuşmuyosun' dedi gülümseyerek, 'bakıyorum öyle izliyosun' dedi, sevmiyorum dedim ben de gülümseyerek.

sonra mesela bi oyun oynuyoduk sınıfça ben elenmiştim daha önce, sonra bi kızın eşi yokmuş, hoca dedi o zaman elenenlerden birini alalım dedi, işte o da benim için 'hocam x'i alalım' dedi birkaç kez ısrarla.

dün de, ben derste oturuyorum aklıma bir şey geldi gülümsedim kendi kendime sonra onun tarafına baktım ve onun beni izlediğini gördüm elini yanağına koymuş.

daha birkaç şey daha oldu ama genel olarak böyle, bir şey söylüyor mesela sınıfa sonra bana bakıyo.. kendi sırasına gidecek mesela bazen yolu uzatıp benim sıramın önünden geçiyor artist artist yürüyerek.

ama bazen de hiç ilgilenmiyor. benden hoşlandığına aslında pek ihtimal vermiyorum çünkü havalı biri, hoşlanacağı tipler daha başkadır onun öyle düşünüyorum.
ama bu hareketleri de acaba dedirtiyor.. bu arada ben hiç ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum onunla. sizce ne olabilir kızlar..

canım yazını baştan sonuna kadar okudum sen demişissin ya cocuga havalı diye ama sanki burda hava yapan sen olmuşsun kızma ama çocuk seninle ilgilenmeye çalıştıkca yakınlaşmaya çalıştıkca sen yüz vermemessin istemiyor gibi davranmışın açıkcası birazda zor kız rolü oynamısın anlatııklarına göre senden çok hoşlanıyor bu cocuk emin ol ki canım ama sen böyle yaptıkca artık onunda cesareti kırılıyor herhalde kendini onun yerine koy bakalım ne kadar kötü bir durum değilmi insan vazgeçmeyi bile düşünür bence sende biraz yaklaşmalısın eger sende hoşlanıyorsan böyle davranışlar yapma bence birda ha belki sen şimdi sen böyle yapmasaydın su an baş başa konuşuyor bile olacaktınız burda dedigim gibi aslında sen hatalısın biraz tabi öyle hemen yüz verilmez orda haklısın ama buda çok fazla olmuş ve çocugun cesareti kırılmış şimdi sana gelse biryerlere birşeyler içelim mi dese diyemez çünki bu davranışlarınla sanki onu istemiyormuş havası sergilemissin bence böyle yapma derim artık

canım yazını baştan sonuna kadar okudum sen demişissin ya cocuga havalı diye ama sanki burda hava yapan sen olmuşsun kızma ama çocuk seninle ilgilenmeye çalıştıkca yakınlaşmaya çalıştıkca sen yüz vermemessin istemiyor gibi davranmışın açıkcası birazda zor kız rolü oynamısın anlatııklarına göre senden çok hoşlanıyor bu cocuk emin ol ki canım ama sen böyle yaptıkca artık onunda cesareti kırılıyor herhalde kendini onun yerine koy bakalım ne kadar kötü bir durum değilmi insan vazgeçmeyi bile düşünür bence sende biraz yaklaşmalısın eger sende hoşlanıyorsan böyle davranışlar yapma bence birda ha belki sen şimdi sen böyle yapmasaydın su an baş başa konuşuyor bile olacaktınız burda dedigim gibi aslında sen hatalısın biraz tabi öyle hemen yüz verilmez orda haklısın ama buda çok fazla olmuş ve çocugun cesareti kırılmış şimdi sana gelse biryerlere birşeyler içelim mi dese diyemez çünki bu davranışlarınla sanki onu istemiyormuş havası sergilemissin bence böyle yapma derim artık

ya haklısın canım da, ben çocuğun benden hoşlanmasına hiç ihtimal veremiyorum ki.. bakmaz yani o bana öyle diyeyim. bu hareketlerine anlam yüklemek istemiyorum.. o yüzden sert duruyorum ona karşı ki benim ona karşı bir şey hissettiğimi düşünmesin. bilmiyorum ya o hoşlanmaz benden hiç ihtimal yok yani benim gözümde.. kafamı da karıştırdı lanet şey ya.

bence hoşlanıyor hatta ciddi beğeniyor seni.sırf seni ondan hoşlanıyor sanmasın diye soğuk durma bence.
belki sandığın gibi havalı değildir.tanımıyorsun ki insanlar göründüğü gibi olmayabiliyor.
senin şu an dışardan bakıldığında, ya sevgilin var ya da çocuktan hiç hoşlanmıyor izlenimi veriyorsun.
biraz arkadaş ortamlarında katıl bak tavırlarına sevgili olunabilecek biriyse değerlendirirsin.üniversite ortamı tadını çıkar çekingen olma.

biraz ılımlı davran çocuğa tabi istiyosan istemiyosan bu şekilde devam et o zaten istemediğini anlar ve çekilir uzak durabilir. tabikide açık bir şekilde hoşlanıyor illa demesi gerekmez senden hoşlanıyorum diye değilmi?

Canım inan aynı şeyleri yaşamışız. Benimde durumum seninle aynı sürekli beni tanımak için sorular sormalar, kaç doğumlusun nerelisin tarzında sonra yanlış anlaşılmasın diye arkadaşıma soruyordu sen nerelisin fln diye.. Elini başına koyup uzaktan izlemeler vs.. Ardından da sanki hiç hoşlanmıyormuş gibi ilgisiz davranmalar..

Ve en önemli nokta da sondaki olay yani bende onun benden hoşlanacağını hiç düşünmüyorum çünkü o havalı ve yakışıklı biri dönüp bana bakmaz diyorum. Ki öyle de oldu ben onun hareketlerini sanırım yanlış anladım beni arkadaşı olarak gördüğünü belli etti. Bu yüzden sakın bu etkilere kapılma sana baksa da sorular sorsa yanına çağırsa günaydın dese de sakın hayallere kapılma taa ki gelip konuşana derdini anlatana kadar.. Sonra inan çok üzülüyorsun.. Hoşlanıyorsa gelip konuşur erkekler fazla içinde tutamaz böyle adımlar atıyorsa devamı gelecektir..

Back