Hoslandigim cocuk ve yakin arkadasim??

Selin senin yakın arkadaşın değilmiş ki
Üniversite hayatında sık karşılaşılan ayaklı egolardan biriymiş.Her türlü Ahmet'e yakınlaşıyor elde etmek için numaralar çeviriyordur,çok tipik bir kız örneği her üniversitede her bölümde bulunanlardan

Dogru, cok var oyle tipler.. umarim yanilirim.

Bu selin simarik bisey.
Sevgili yapip opusup ayni gun ayrilmasindan belli.
Hobby olarak arkadasinin hoslandigi erkeklere ilgi duyuyor

Uzak dur.

Saman altından su yürüten.. Karda yürüyüp izini belli etmeyen arkadas Selin.. Ahmet in tavirlari nasıl size karşı? Karşılıklı mi yani. Eğer değilse ve Selinle de hep ayni ortamdaysa acı ama gerçek arkadaşınız sizi sirtinizdan vurmuş olabilir. Ahmetle Selin sizden daha fazla vakit geçiriyor.Onun için olabilir.Tabi burda Ahmet in duyguları önemli.Kime ne hissediyor?

Ahmetin bana ilgisi yok gibi. Ama onlarin da birlikte takildigini dusunmuyorum su anlik en azindan ama zaten ben yaz okuluna gitmedigim icin gormuyorum onlari. Selinin baska erkek arkadaslari da var ayni sinifta yakin oldugu onlar varken Ahmetle pek takilcagini sanmiyorum ama bilemem tabi

Ahmetle senin aranda bir ilişki olmadıysa, sen selinle çok yakın değilsen selin yollunun tekiyse senden önce ahmetten hoşlandıysa ve ahmet şuanda ona yüz veriyorsa ahmetle selinin yiyişiyo olma ihtimali çoktur. Tüme varım yabtım

Cok yakiniz gibi ama kimseye guvenemiyorum artik ama onun da yakin oldugu insan sayisi cok az okulda 2 toplamda 4 tane yakin arkadasi var biri de benim. Boyle bisey yapmaz umarim

Hiç belli olmaz. Onun için Seline güvenmeyin.Tabi görüşün konuşun ama Ahmetle ilgili düşüncelerinizi söylemeyin. Karpuz kabuğu düşmesin yani. Ahmet le de daha fazla vakit geçirmeye çalışsanız yani okula dönünce. Olmayacak birşey degil.insanlarin düşünceleri duyguları değişken. Ama İnsAllah dediğiniz gibi olur da Selin o hataya düşmez umarım.

Olcagi varsa olmaz mi ben engelleyemem ki okullarin acilmasina aylar var onlar ise yaz okulunda 1 ay daha birlikte olucaklar. Ya da diyorum surekli Ahmetten bahsediyim hoslandigimi onemsedigimi anlasin en azindan boyle bisey aklina gelse de vicdan yapar??? Hic bahsetmemek daha kotu degil mi

Selini en çok siz tanıyorsunuz.Bazı insanlar yani siz ne kadar ondan bahsederseniz Selinin de dikkatini çekmeye başlayabilir . Onun için bahsetmeyin.Kendi Ahmetten haber vermedikce. Zaten biliyor hoslandiginizi.Basima gelen bir şeyi anlatayim. Universiteyden bir kiz arkadasim ve aynı sınıfta bir cocuk vardi. 3 umuz aynı siniftaydik. Neyse bu cocuk benden hoşlanmaya başlamış. Benim de haberim yok.Çocukla sadece bir merhabamiz var.Öyle muhabbetimiz de olmadi.Neyse ben kiz arkadaşımın ondan nasıl hoşlandığını biliyordum.Ağlıyordu onun için. Ve cocuk da biliyormuş bunu. Bir gün kiz arkadasim yanıma geldi dedi konusabilir miyiz.O cocuk bana o kiz arkadaşıma soylemis benimle çıkmak istediğini falan. Kız arkadasim da o kadar morali bozuk ve gözleri dolu doluydu.Önce kiz arkadaşımla konuştum. Kesinlikle kabul etmedim. Ve onun hoşlandığını bile bile onla haber göndermesi ki kendi gelip söyleseydi de farketmezdi benim için ş.r.fsizlikti yaptığı. Sonra da o merhaba yi da kestim.. Demek istediğim gerçekten Selini ne kadar tanıyorsunuz. Sizi bile bile böyle birşeyi yapacak bir insan mi?

Valla bende de var öyle bi Selin ağzını burnunu dağıtasım geliyor sinirden. Sen de bence dikkat bu kıza her şey beklenir bu dikkat çekmeyi seven ,yürüyen egolardan.

Bir sure gozlemleyecegim, somut birsey yokken suclamak istemiyorum en azindan soylemek. İlgilendiginiz icin tesekkur ederim :)

Yahu bu kadar güvenmediğiniz, bu kadar kötü bulduğunuz kızla ne diye arkadaşlık edersiniz, amacınız ne? Kendinizi strese sokup üzmekten zevk mi alıyorsunuz, yoksa söylediğinize göre kızın popülaritesinden mi faydalanmak istiyorsunuz.(İnsanlar haz etmedikleri insanlarla arkadaşlık edince benim aklıma bu gelir çünkü)... Belkide kızın hiç sizin Ahmetle alakası yok, durduk yere günahını alıyorsunuz. Uzaktan Ahmet'e ilgi duyup kıskanacağınıza bir şekilde yolunu bulup ona duygularınızı açın, en fazla reddeder. Hergün yaşadığınız stresi bir gün yada bir hafta yaşayıp bittirirsiniz. Yazık değil mi size.

Selin eniştecilerden. Ahaha... Geçen gün bi kiz arkadasim demişti bir kiz hakkında o enişteci dedi o olay aklima geldi var boyleleri naparsin senden ona uy ayni şekil davran bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…