- 24 Haziran 2011
- 23.246
- 48.090
-
- Konu Sahibi Leyla_walker
Ablam biz doktoruz ikimiz de yaa, pek öyle kıro durmuyor
Göz kırpma diyince hiç hoş bir görüntü gelmiyo aklımaSapık gibi
Doktorda tabii ki durmaz
cocuk rahat bir tip anlasilan..oyle nabeer gibisinden goz kirpiyor iste..sende yakisikli felan diye coktan kaptirmissin kendini.goz kipti diye bu kadar kaptirma kendini bence temkinli yaklas.yarin yaninda baska bir kiza goz kirpip kasi gözü oynarsa cok uzulursun..
Tabii ki demeyeceksin :)Hoşlandığım çocuğa niçün abi diyeceğmüşüm
Tabii ki demeyeceksin :)
Bana boş geldi canım ya...
Tik olabilir alışkanlık olabilir
Seviyor olabilir..
Ben kro demedim ki itici dedim :)) Sen daha ağır başlı doktorlara layıksın ... Demet Akalın'ın bi şarkısı varya "Okuyosun ama öğrenemiyosun aşkı okullardan" diye onu söyleyesim geldi :) Göz kırparak kadını etkileyebikeceğini sananlara( ve de etkileyebilenlere) HÜRMETLEERAblam biz doktoruz ikimiz de yaa, pek öyle kıro durmuyor
Ben kro demedim ki itici dedim :)) Sen daha ağır başlı doktorlara layıksın ... Demet Akalın'ın bi şarkısı varya "Okuyosun ama öğrenemiyosun aşkı okullardan" diye onu söyleyesim geldi :) Göz kırparak kadını etkileyebikeceğini sananlara( ve de etkileyebilenlere) HÜRMETLEER
Belki gözüne bişey kaçmıştır
Belki gözüne bişey kaçmıştır
Gözleriyle mors alfabesini kodlayarak sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Acilen mors alfabesini öğrenmelisin.
komik değil
eeee napam soram mı niçün baktın yağuşuklu diye
niye, doktorlar kıroluktan beridir diye bir kaide mi varAblam biz doktoruz ikimiz de yaa, pek öyle kıro durmuyor
Sor bence niye sormuyorsun ki