Hoşlandığım çocuk bana sürekli göz kırpıyor

cocuk rahat bir tip anlasilan..oyle nabeer gibisinden goz kirpiyor iste..sende yakisikli felan diye coktan kaptirmissin kendini.goz kipti diye bu kadar kaptirma kendini bence temkinli yaklas.yarin yaninda baska bir kiza goz kirpip kasi gözü oynarsa cok uzulursun..

Ben zaten hemen kapılırım, iki göz kırpmaya, bir gülümseye tav olurum hemen. Hiç sevmediğim huyum sadece bana yapıyor olsun bunu istiyorum yaa

Ablam biz doktoruz ikimiz de yaa, pek öyle kıro durmuyor
Ben kro demedim ki itici dedim :)) Sen daha ağır başlı doktorlara layıksın ... Demet Akalın'ın bi şarkısı varya "Okuyosun ama öğrenemiyosun aşkı okullardan" diye onu söyleyesim geldi :) Göz kırparak kadını etkileyebikeceğini sananlara( ve de etkileyebilenlere) HÜRMETLEER

Gözleriyle mors alfabesini kodlayarak sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Acilen mors alfabesini öğrenmelisin.

Komiklik olsun diye yazmadım.
Tik, gözüne bir şey kaçma, öpmeli mesaj ihtimallerini sıralamışlar nice yiğit kadınlarımız...Hiçbiri seni tatmin etmemiş, bir de bu ihtimali düşün derim. Bu kadar zeki, yakışıklı, kuul, doktor olan çocuğun göz kırpmasını basit bir nedene indirgemek ona hakaret olur.
Mors alfabesi işini düşün sen.

Son düzenleme:
Yakışıp yakışmadığı tartışma konusudur ama tik değilse .
Göz kırpma , çapkın bir ruhun belirtisidir benim gözümde

( kendimden biliyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…