Hoşlandığım çocuk bana sürekli göz kırpıyor

Sende goz kirp hatta iki gozunu birden kirp ki goz kirptigina bin pisman olsun.one oyle goz kirpmak, nasil goz kirpabilir, kafamda deli göz kirpmalar:)))
Hahaaaa cook guldum goz kirpanin gozu ciksin tube tube
Sende goz kirp hatta iki gozunu birden kirp ki goz kirptigina bin pisman olsun.one oyle goz kirpmak, nasil goz kirpabilir, kafamda deli göz kirpmalar:)))
hahaaa cook guldummm goz kirpanin gozu ciksin tobe tobeee

Sonradanda olmus olabilir tik bilgisayar basinda cok oturmus olabilir bidaha kirptiginda gozunmu agriyo die sorabilirsin en azindan nedenini orenirsin

Kızlar selaaam :dondurma:
Hoşlandığım çocukla tanışalı bir kaç ay oldu. İlk başlarda gayet normal selamlaşıyorduk, konuşuyorduk, sonraları bana göz kırpmaya başladı. :KK66: Beni her gördüğünde ilk selamlamada göz kırpıyor. Bazen konuşurken bir süre duraksayıp göz kırpıyor. :KK66: Sizce sormalı mıyım neden göz kırptığını? Ben bir şey yapmazsam bu şekilde devam eder mi, hiç ilerlemez mi muhabbet? Sizce ne yapmalıyım? :KK64::110:
Şimdiden teşekkürler hepinizeee :KK15:
Kizlar nasil saciyla flort ediyor demekki oda gozuyle :-) xxx olmaya calisiyo

Ablam biz doktoruz ikimiz de yaa, pek öyle kıro durmuyor :KK33:
Ciddi mi? Liseli falan sandım okurken ben.

Neyse.

Ben de sevdiğim arkadaşlarım yanımdan geçerken falan göz kırparım, kız erkek fark etmez. Ama hiç hoşlandığım birine gidip göz kırpmadım.

Gidip nasıl soracaksınız, "pardon sen bana göz kırpıyorsun, neden??" diye mi? Bence yapmayın, yazarken bile sakil oldu.

X