- 17 Ocak 2017
- 23
- 12
- 34
-
- Konu Sahibi Leyla_walker
benimde aklima ilk tik geldi..aranizda bir selamlasma sekline donusmus olabilir mi yada..baskalarinada yapiyormu hic dikkat ettin mi?
Çapkın yakışıklı erkek mi?Valla daha çok kendini bi şey kıro bi tip canlandı ben deBen göz kırparsam hafif kız olurum, o yapınca çapkın yakışıklı erkekayrıca çok utanırıım
benimde aklima tik geldi :)))
Çapkın yakışıklı erkek mi?Valla daha çok kendini bi şey kıro bi tip canlandı ben deBiri beni gördüğünde sürekli göz kırpıp dursa inanılmaz itici gelir yeni nesil kızları bi farklı
Sende goz kirp hatta iki gozunu birden kirp ki goz kirptigina bin pisman olsun.one oyle goz kirpmak, nasil goz kirpabilir, kafamda deli göz kirpmalar:)))
Göz kırparak iletişim kuranlar var.. Naber napiyorsun gibi birsey.. olabilir yani.. öpücük atsa garip olurdu bu normal:)
Şaka yaptim kizz :)yok gayet cool yaa, sevimli yani hooşşşaşık olmamak için zor tutuyorum
Kızlar selaaam
Hoşlandığım çocukla tanışalı bir kaç ay oldu. İlk başlarda gayet normal selamlaşıyorduk, konuşuyorduk, sonraları bana göz kırpmaya başladı.Beni her gördüğünde ilk selamlamada göz kırpıyor. Bazen konuşurken bir süre duraksayıp göz kırpıyor. Sizce sormalı mıyım neden göz kırptığını? Ben bir şey yapmazsam bu şekilde devam eder mi, hiç ilerlemez mi muhabbet? Sizce ne yapmalıyım?
Şimdiden teşekkürler hepinizeee
Ayy şuan kusasım geldi. Ahey ahey aheeeyyyO ne itici tip be öyle. Ööööö haspam güyaa cool olacak. Bak bu adam telefonunda search etmediyse neyim ben. Kız tavlama taktikleri vs diye :)) Ben arada denk geliyorum onedio falan gezerken. Ya Allah aşkına neymiş diyip açıyorum. Yok göz kırp yok kas yap. Allah'ım eskidi eskidi o numaralar babamın annemi tavladığı seneler. Çarşıda pazarda yanaşamadığından uzaktan göz kırparmış
Hoşlandığım çocuğa niçün abi diyeceğmüşümOna " abi" de...
Sevdiğim kız bana abi deyince....