Hoşlandığım çocuğa sarma sardım ilk defa arkadaş ortamı dışında baş başa buluşmamız

Sarmadan sonra bir de baklava acarsaniz bence sizi daha cok sever ve kesin olarak evlenirsiniz.

Konu sahibi adınıza sevindim umarım çok güzel bir ilişkiniz olur ilk buluşmamız da değilmiş geçmişten gelen tanışıklık da varmış
Burada ben de dahil olmak üzere herkes dalgaya vurdu ama herkesin bir bildiği bir demek istediği var aslında.

İlişkinin başlarında erkekler zaten ideal erkek gibi davranır sarıp sarmalar(burada sarma sarma değil)
iltifatlar jestler geleceğe dair vaatler havada uçuşur
Kendinizi bir peri masalında sanıyorsunuz
Ama maalesef ki aynı erkekler ilişki azıcık monotonna bağladığında ya da kadın çok verici fedakar role büründüğü an bambaşka birine dönüşebiliyorlar
Herkesin burada demeye çalıştığı şey oydu.
Normalde adamların ilk buluşma için heyecanlı olması gerekir evet ama kızı etkileyebilir miyim diye de gergin olmalı.
Siz sarmayla gidince size vereceği çaba azalıyor.

Yani o sarmayı hak etmesi lazım aslında kolayca ulaşamamlı sizin emeğinize ilginize bu kadar.çünkü daha tanımıyorsunuz hiçbir şey değilsiniz. Kadınların aksine erkekler ilgilenildikçe Bağlanmıyor.
Umarım çok mutlu olursunuz

Valla ben şimdiye kadar bana güzel sarma yapıyor, işte güzel yemekler pişiriyor diye kadını el üstünde tutan erkek görmedim. Erkeklerin çoğunun şifresi bence güzellik, cilve, işve, tavır, duruş. Sad but true.
Kalem gibi yaprak sarmasına değil de güzel kokan parfüme daha tav oluyorlar bana kalırsa. Kendine odaklı, hafif bencil ve bir miktar çirkef kadınlar kazanıyor. Fazla verici, özverili tipler de kaybediyor.

Ay lütfen yapmadım deyin. İlk görüşmede sarma mi götürülür ya siz annesi misiniz?

Kaç yıllık kocama 1 kere bile sarma sarmadim ki çok sever
Annem sagolsn

Hem iyi geldi konu bana bu kadar derdin içinde serin güzel hoş şeyler bunlar bence sonu iyi gitsin bakalim

Erkekler yapsın böyle jestler.. Şaka şaka

Güzel bir kafede oturun ònce birbirinizi tanıyın. Sarmayı sonra düşünürsünüź

Erkekler kendilerine yemek yapan kadınlardan soguyorlar ve uzaklasiyorlar o tarz jestler hoşlarına gitmiyor kesinlikle bence bir daha tekrar etme bu cins böyle maalesef
Erkekler anne gibi davranan kadınlara ilk başta sevgiyle yaklaşsa da sonunda kendine değer veren dişilere aşık olup giderler
Konu sahibi böyle devam ederse ilişkinin devamında ben nerde hata yaptım da beni aldattı terk etti diyecek

Bende azıcık sans olsaydı anam beni erkek doğururdu. Günlük hayatta yaşadığımız riskler yetmez gibi bize şunu yapacak bir tane erkek yok. Ben sevgilisine sarma saran bir tane numunelik erkek görmedim. Evine gelen kıza yemek yaptırıyormuş hırbolar. Lezbiyenler olsam bana da yapan olur mu ki?

sevgili olamazsınız demedi ki kimse. aa dolma getirdin bana diye red yersiniz diye bi durum yok.
Ben yine de ilişkinin cok başında anne moduna girip pasta börek yapıp götürmeyi gereksiz görüyorum. aynı evde olup yapsanız beraber yeseniz bambaşka. çok jest kokan, çok klasik bi hareket yani.

Konu sahibi sarma götüreyim mi götürmeyeyim mi demiyor ki. Msj atıp haber vereyim mi vermeyeyim mi diyor. Haber vermeyin bence.