Hoşlandığım çocuğa sarma sardım ilk defa arkadaş ortamı dışında baş başa buluşmamız

user27266363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Soruya direkt konuyu yazdım. Dün sarma sardım, bugün pişirdim. Ona da götürmek istiyorum çünkü sevdiği yemeklerden biri olduğunu söylemişti. Kaba koyacağım buluşma saatine yakın. Kendisi bilmiyor bunu. Mesaj atmalıyı mıyım? Yemek yeme sakın sarma yaptım sana da getireceğim diye? Çok mu absürt durur? Şu an iş yerinde mesai saati bitince eve geçecek, hazırlanıp çıkacağız.

Yemek yiyip tok gelirse benim tüm emekler boşa gitmesin sizce nasıl mesaj atmalıyım ya da hiç söylemesem arabaya binince direkt versem mi kizceler

neden boşa gitsin, yanınıza alın görüşünce verirsiniz önemli olan düşünüp yanınızda götürmüş olmanız zaten

Ya şunlari yapmayin gozunuzu seveyim bi de daha ortada ilişki bile yok. Bana kalsa hic yapmayin ama yani uzun iliski olsa neyse de hoşlandiginiz cocuklara hemen yemek taşimaya başlamayin. Annesi mi yok babasi mi yok siz niye sarma tasiyorsunuz seviyor diye. Neyse simdi yazdigim şey negatif gelecek size cunku uçuş uçuşsunuzdur suan ama ilerde anlarsiniz.

Sarma götürmeyin. İnternette dahi yıllardır dile getirilen, alay konusu yapılan bir olay bu. Oturun sarmanızı ailenizle afiyetle yiyin.

Eşim tek başına yaşiyodu nişanlandık evlendik ona rağmen o süreçte hiç bişey goturmedim.elimi de onun evinde hiçbir işe sürmedim.arada dışardan börek falan getirirdim kahvalti yapalım diye.bi kez de mutfak çok kirliydi üstten temizledim.bana gereksiz geliyo böyle şeyler madem yapmışsınız mesaj atmayın buluşunca verirsiniz

Tadacak kadar götürün sizde, bir tencere götürmeyeceksiniz sonuçta, yok olsa ne olur?

Yaa ne sarması .Götürmeyin tabi ki .İşte ben böyle hamaratım işte şöyle düşünceliyim derdine düşmeyin .Çok marifetliyim hamaratım olaylarına girmeyin.Hatta pek bilmiyorum moduna girin

Hayatında ilk defa mı erkek göreceksin be kızım
Okumadım valla aralara bir iki satır baktım ve sonuna saçma sapan yaşın 11 falan mı

Kaç yıllık ilişkim var ben bile sarma sarıp buluşmada götürmem. Sen daha ilk buluşmada mı ona yemek götüreceksin? Böyle davranan kadınların değeri bilinmez. Sana verdiği ilgi kadar ilgi vermeli, sana verdiği değer kadar değer vermelisin. Asla daha fazlası olmamalı

Ailemle tanışmaya gelmişti onda bile makarna pişirmiştim düşün zahmet isteyen yemekler yapabilir miydim elbet yapabilirdim ama uğraşmak istemedim

Lutfen yapmayin, pisman olursunuz. Olacagi varsa da olmaz. Kovalamayin su erkekleri. Birakin o sizin pesinizden kossun. Oturun ailenizle yiyin sarmanizi.
Birakin o kisi sizi kazanmak icin bir seyler yapsin. Isler istediginiz gibi gitti sevgili oldunuz diyelim, o zaman yaparsiniz sarmanizi. O da eger bu arkadas bir hoduk degilse, kadin ruhundan anlayan sizi el ustunde tutan biriyse.

Annen baban istese yapmazsın ama