Hoşlandığım çocuğa sarma sardım ilk defa arkadaş ortamı dışında baş başa buluşmamız

Uzun bir ilişki olsa, evde buluşup yemek yiyecek olsanız neyse diyeceğim ama ilk buluşmaya saklama kabında sarma götürmek nedir? Dondurma kabına koyup götürün de tam olsun bari

Güzelce hazırlanın, temiz ve şık olun, güzel kokun, sonra da gidip yemeğinizi yiyin, içiyorsanız içkinizi için yani, bu kadar basit.
Arabada saklama kabında sizi bekleyen sarmalar varken nasıl romantik bir akşam yemeği yiyeceksiniz?
Yemek yemeyecekseniz de adam 2 saat sonra yiyeceği sarmaların hayalini kurarken aç karnına kahve mi içsin?
Hem daha en baştan bu kadar yüz vermek iyi değil hem de mantıksız bir hareket.

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın..Ben çok ,doğru ya da yanlış olur diye bakmıyorum..Hayatın kendisi anı biriktirmek..küçük bir kaba koyun götürün bakalım..mesaja gerek yok bence

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın..Ben çok ,doğru ya da yanlış olur diye bakmıyorum..Hayatın kendisi anı biriktirmek..küçük bir kaba koyun götürün bakalım..mesaja gerek yok bence
Hımm ilk kez buluşma olduğunu kaçırmışım,sonraki buluşmalarda yapabilirsiniz ama ilk buluşma için evet gerek yok bence..

Konu sahibi naptiniz bulustunuz mu nasil gecti anlatir misin?
Sonuç: Sevgiliyiz
Yorumlarda epey dalga konusu olmuşum ama tam olarak onunla yaşadıklarımızı ve kaç sene öncesine dayanan bi’ hikayeden bahsetmemiştim. Yani bu şekilde davranmanız çok normal fakat bu adam benim iki günlük tanıdığım biri değildi, onu anlatmaya çalışıyorum. İş çıkışı güzelce duşunu almış, hazırlanmış ve arabayla kapının önünden almaya geldi. Güzel bir cafe seçmiş diğer yerlere göre epey lüks kaçacak şekilde. Heyecandan ölecek konumdaydım o an. Beni zor durumda bırakmadan direkt ben açık açık konuşacağım dedi ve başladık. 1.5 sene önce bana hislerini itiraf ettiğinde red etmiştim. Nedeni kendi hayatımla ilgiliydi. Kimseyle deneyemedim çünkü içimde bir yerlerde hâlâ seninle olma isteği vardı falan dedi. O anlattı, ben anlattım. Orada ne yapacağımıza karar verdik. Ben sorunları ve engelleri anlattım. Denemeye karar verdik. Hallederiz birlikte dedi. Çalıştığı iş yerindeki herkesten tavsiye alarak gelmiş oraya. Beni anlatmış. Cafeden çıkmadan montumu bile giydirdi siz düşünün. Öyleydi yani, tabii başka şeyler de oldu ama bu kadarını anlatmak istiyorum. Sarma olayına da çok sevindi ayrıca. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar iyi ki götürmüşüm kendi içimden geleni yapıp.

Sarma goturdun diye adam sevinmeyecek ve seni evine geri yollayacak demedik zaten. Sarmaya herkes sevinir
Anlatmak istedigimiz şu konuda yatiyordu zamanla oluyor ama sen bikirsin.

Çok tatlısın ya

R rainyy bunu beğendi yap kız sende sarma işe yarar belki

Daha ortada ciddi bir ilişki yok, hemen adamın annesi moduna girmeseniz keşke

İleride uzun süreli bir sevgililik süreciniz olursa denk gelince ikram edersiniz. Şu an bu hareketlere hiç gerek yok kendinizden bu kadar fedakarlık etmeyin

12 senelik evliyim kocama sarma kac kere sardım?Max 3
O da benim canım cekmistir de sarmısımdır
Dısarda alırım ,anamda yerim,kvdemde yerim isim yok evde sarma sarcam daha ortada fol yok yumurta yok götürcem.
Cocuk bulusalım diyince sen niye hemen gelinlik sectin bacım?

Canım erkeklere deymiyor, otur sarmani kendin ye kendini şımart bebeğim. Ona anası sarsin

Ben 0 anam veya kvdem görümcem falan yapar karınca gibi evime taşırım