Çok sağolun gerçekten o kadar çok yardımcı oldunuz içimi rahatlattiniz ki anlatamam size ayyy ağzınızdan ballar damliyo inşallah öyledir gerçektende vallahi arkadaslari tam da anlattığım gibi bakıyorlar hep ama şu iş gerçekten sonucu güzel bir şekilde sonuclansin benden mutlu kimse olamaz dahaAy tatlim ne Özür diliyorsun yardimci olduysam ne mutlu.
Ya bence seninki de senden hoslaniyor ama yine de cok kaptirmamaya calis kendini.
Elbet yakinda kokusu çıkar. Arkadaslarinin oyle bakmasi da cok ayip cidden
inşallah esas oğlan benden hoşlanıyordur öyle umud ediyorum benEsas oğlan esas kızdan mı hoşlanıyor?
Yoksa esas oğlanın arkadaşı mı esas kızdan hoşlanıyor?
Çatlarım ben şimdi.
Son sınıftaymış yaaa bilemedim.
Esas oğlan esas kızdan mı hoşlanıyor?
Yoksa esas oğlanın arkadaşı mı esas kızdan hoşlanıyor?
Çatlarım ben şimdi.
Son sınıftaymış yaaa bilemedim.
ruca ederim tatlim ama guzel haberlerini bekleyecegiz haberin olsun ;-)Çok sağolun gerçekten o kadar çok yardımcı oldunuz içimi rahatlattiniz ki anlatamam size ayyy ağzınızdan ballar damliyo inşallah öyledir gerçektende vallahi arkadaslari tam da anlattığım gibi bakıyorlar hep ama şu iş gerçekten sonucu güzel bir şekilde sonuclansin benden mutlu kimse olamaz daha
inşallah esas oğlan benden hoşlanıyordur öyle umud ediyorum ben
Evet arzumuz öyle tabiki inşallah guzel haberler olurda bende sizlere söylerim bu haberiSimdi biz de bilmiyoruz ama inslalah esas oglan esas kizdan hoslaniyordur. Arzumuz bu
ruca ederim tatlim ama guzel haberlerini bekleyecegiz haberin olsun ;-)
Çok sağolun insallahCanım inşaAllah
Bekliyoruz hadi bakalım.
Çok sağolun inşallah rabbim istediğim şekilde ve benim için o hayirlidir onu verir belki gülünç bir durumda olabilirim ama gercekten bütün kalbimle istiyorum ben onukiyamam yaaa ne guzel anlatmissin heyecanini :) Allah kalbine gore versin insallah
Üzüldüm sizin için gerçekte. Bana yazdığınız sey içinde tesekkur ederim inşallah aramızda birşeyler olurbu konu beni aldı lise yıllarıma götürdü.. bende birinden hoşlanıyordum o da aynı şekilde bakmalar arkadaşına birşeyler söyleyerek bana bakarak konuşmalar felan.. sonrası ne mi sevdiği bi kız varmış.. inşallah senin sonun mutlu biter
canım bdv konularından da anladığım kadarıyla bu erkeklerin bakma huyu artık yer edinmiş.. hoşlandığına da bakıyor hoşlanmadığına da lise de böyle bir olay yaşadım.. bence sen çok takılma önüne bak fırsatları değerlendir gelirse zaten yine olur bu işSonuç hala bakışmalara devam başka olduğu bişey yok
yine bekle tabi de kendini çok kaptırma basit bi hoşlantı olsun mesela yoksa olmazsa çok üzülebilirsinBen beklemedeyim hala inşallah gelir