hoslandigim bir kisi

Ay tatlim ne Özür diliyorsun yardimci olduysam ne mutlu.
Ya bence seninki de senden hoslaniyor ama yine de cok kaptirmamaya calis kendini.
Elbet yakinda kokusu çıkar. Arkadaslarinin oyle bakmasi da cok ayip cidden :-)
Çok sağolun gerçekten o kadar çok yardımcı oldunuz içimi rahatlattiniz ki anlatamam size ayyy ağzınızdan ballar damliyo inşallah öyledir gerçektende vallahi arkadaslari tam da anlattığım gibi bakıyorlar hep ama şu iş gerçekten sonucu güzel bir şekilde sonuclansin benden mutlu kimse olamaz daha

Esas oğlan esas kızdan mı hoşlanıyor?
Yoksa esas oğlanın arkadaşı mı esas kızdan hoşlanıyor? :p
Çatlarım ben şimdi.

Son sınıftaymış yaaa bilemedim.o_O

Simdi biz de bilmiyoruz ama inslalah esas oglan esas kizdan hoslaniyordur. Arzumuz bu :-)

Çok sağolun gerçekten o kadar çok yardımcı oldunuz içimi rahatlattiniz ki anlatamam size ayyy ağzınızdan ballar damliyo inşallah öyledir gerçektende vallahi arkadaslari tam da anlattığım gibi bakıyorlar hep ama şu iş gerçekten sonucu güzel bir şekilde sonuclansin benden mutlu kimse olamaz daha
ruca ederim tatlim ama guzel haberlerini bekleyecegiz haberin olsun ;-)

kiyamam yaaa ne guzel anlatmissin heyecanini :) Allah kalbine gore versin insallah
Çok sağolun inşallah rabbim istediğim şekilde ve benim için o hayirlidir onu verir belki gülünç bir durumda olabilirim ama gercekten bütün kalbimle istiyorum ben onu

bu konu beni aldı lise yıllarıma götürdü.. bende birinden hoşlanıyordum o da aynı şekilde bakmalar arkadaşına birşeyler söyleyerek bana bakarak konuşmalar felan.. sonrası ne mi sevdiği bi kız varmış.. inşallah senin sonun mutlu biter

bu konu beni aldı lise yıllarıma götürdü.. bende birinden hoşlanıyordum o da aynı şekilde bakmalar arkadaşına birşeyler söyleyerek bana bakarak konuşmalar felan.. sonrası ne mi sevdiği bi kız varmış.. inşallah senin sonun mutlu biter
Üzüldüm sizin için gerçekte. Bana yazdığınız sey içinde tesekkur ederim inşallah aramızda birşeyler olur

merhaba ben dün okulda ders çıkışı arkadaşlarımla okulun bahçesinde oturup sohbet ediyorduk işte tam o sıra benim hoşlandığım kişide merdivenlerden yukarı çıkıyordu sonra benim yanımdan geçti tabi ben utancımdan bakamadım sonra arkamdan geçiyordu çok güneş var diye gözünde gözlük vardı benim yanımdan geçerken gözlüğünün arasından bana bakmış arkadaşım öyle söyledi

ilk adımı atmasanda mesela sonra aklında keşkeler kalmasın diye okul çıkışları aynı kafeye filan gitmeye çalışabilirsin 1 ay geçmiş büte kalmazsanız son 1 aynınız en fazla ...

Ahh Ahh ne 1 ayı keşke öyle olsa iki hafta var haftaya cuma onların kep töreni var aron sınıf ya

Allah (c.c) her şeyin hayırlısını nasip etsin sana :) bu saatten sonra ya sende bir hareket yap yada böyle dua et sadece yani bence arkadaşım başka çare yok

Amin amin çok sağol çok dua ediyorum inşallah olur bazen çok şey olup mesaj atasım bile geliyor ona. Bide şöyle bişey var onunla sanki aramda bişey olucakmış geliyor çünkü onu düşününce hiç içimde kötü bir his olmuyor tabi allah en iyisini bilir ama inşallah olur

Sonuç hala bakışmalara devam başka olduğu bişey yok
canım bdv konularından da anladığım kadarıyla bu erkeklerin bakma huyu artık yer edinmiş.. hoşlandığına da bakıyor hoşlanmadığına da lise de böyle bir olay yaşadım.. bence sen çok takılma önüne bak fırsatları değerlendir gelirse zaten yine olur bu iş

X