- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi MissisHippi
Teşekkürler............harika harika harikaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler............harika harika harikaaaa
Çok teşekkür ederim canım benim,Allah'ım nasıl bir ev istiyorsan nasip etsin inşallah sana.ayyyy taamm benim istediğim şekilde dizayn etmişiinn bayıldıımm çok güzelmiş evin kocaman bi nazar boncuğu benden sana
Çok teşekkür ederim canım benim,Allah'ım nasıl bir ev istiyorsan nasip etsin inşallah sana.
Teşekkür ederim aslı,hayır istanbuldayız.yurtdışında mısınız,ev güzelmiş.
Teşekkür ederim kuzucuğum..Ben de bayıldım bayıldım çooook güzel,ağız tadıyla güzel günlerde oturun inş
buram buram kalite kokuyor ,tek kelimeyle B-A-Y-I-L-D-I-M .. ayrıca tarzı olmayan dediğiniz ev harikulade bir zevkle döşenmiş ,tam tarz ..
Çok teşekkür ederim canım..kesinlikle katılıyorum arkadaşıma bende çok beğendim.kendinizden bişeyler katmışsınız belli ki.güle güle oturun.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım,aminnn.Bence çok tarz bir ev çıkmış ortaya spor , sade, şık tam yaşanılası bir ev olmuş bahçeye bittim zatenn
Aşk'la mutlulukla keyifle oturun inşallah
Teşekkürler.............Bahce balkon harika tabi evde guzel
Teşekkür ederim,amin inşallah.Eviniz ÇOK güzel MAŞALLAH
saglıkla mutlulukla huzurla sevdiklerinizle güle güle oturun inşallah...
Teşekkür ederim,amin.bayıldımmm evinize sade ve şık ....Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip eder inşallahh..benimde hep hayalim bahçeye açılan bir evde oturmak inşallah Rabbim banada nasip eder..
Arkadaşlar güzel evlerinizi gördüm ve dayanamadım,bende tarzı olmayan evimin bi iki bölümünü gönderdim:)))
Bu arada mutfağım 9. Sayfada :)
Bu hoş yorumunuz için teşekkür ediyorum.yaşlı degıl,genç değil...tam olgun bır ev burası cok begendım..
sankı ıcınde pıpo ıcen bı adam veya yazan cızen bırılerı var gıbı..