- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi MissisHippi
-
koltuk takımınız yatak oluyor mu bazalı mıhangi firmadan?
çok güzel, özellikle yemek masa ve sandalyeleri tarz duruyor.
ben beğendim, kitaplar da dikkatimden kaçmadı
huzurla oturunuz efendim.
sorulmuşhemencecik yazayım deyince böyle oluyor. koleksiyon u görmüştüm evim dergisinde. sağolun
Sanırım yurt dışında bu ev ve ıkea kokuyor çok beğendim çok güzel gerçekten zevkiniz güle güle oturun..
Hayır istanbul'da :) ikea iyi bi marka ama bizim evimizde malesef ikea ya ait bişey yok
Arkadaşlar güzel evlerinizi gördüm ve dayanamadım,bende tarzı olmayan evimin bi iki bölümünü gönderdim:)))
İstanbuldamı gerçekten şaşırdım böyle büyük ve bahçeli evler pek kalmadı şehir dışına biraz uzak yerlerde vardır belki..Kenarları tahta olan koltukla duvardaki resim çerceveleri ıkea benziyor..
Ben de çok beğendim evinizi. Güle güle, mutlulukla ve huzurla oturun inş.
Ayrıca evinize de lütfen haksızlık etmeyin kendi tarzı olmuş işte ne güzel.
Ama aynı şeyi ben de kendi evime düşünüyorum nedense, neresinden baksam baska bi tarz görüyorum sanki.
Tarzu tarzsızlık oldu sanki hahahhaha :))
bu evin tarzı olmaz mı şekerim var varr.. :) şu duvar kağıdının şu masanın asilliğine bak.. merdiven kenarlarıda çok şirin olmuş.. aydınlık bir ev için koyu renkler boğmamış ve dengede tutmuşsunuz zaten.. ben çok beğendim şahsen. güle güle oturun, huzurla..diğer kısımları da görmek isterim :)
Çok tarz bir ev çıkmış ortaya çok begendim dubleks sanırım eviniz hayalim öyle bir ev rabbim banada nasip etsinÇok zevkli döşenmiş aşkla huzurla oturun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?