- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Sende kedi besliyonmuNe iş yapıyosun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende kedi besliyonmuNe iş yapıyosun :)
kızını niye kaçırıyorsun kız :/Cok moralim bozuk ya birşey soracam simdi ben kizimi kacirsam yasal yoldan kizimi arayip bulabilir ler miki
Iyi geceler canim ruyanda beni gör: )Kizlar size doyum olmaz ben yatiyorum kendinize iyi bakin yarin saat 8 de burdayim![]()
İşte çünkü babasini sevmiyorumkızını niye kaçırıyorsun kız :/
Samire senle bi eve tasiniriz kiz. Olmaz miİşte çünkü babasini sevmiyorum
bitanem anlaşmalı ayrılın kaçırmakta ne öyleİşte çünkü babasini sevmiyorum
sendemi sevmiyorsun eşini kızSamire senle bi eve tasiniriz kiz. Olmaz mi![]()
Ben ailemin yanina donmek istemiyorum ki bence bosanacaksan hic bebek yapma çünkü çocuğuna istedigin gibi bakamazsin birsey dedikleri zaman zoruna gider yani benim fikrim bu senin aileni bilemem deSamire de benim kafadan. Bende bi cocugum olunca bosanip ailemin yanina doneyim diyorum![]()
Bosanmayi kabul etmez yani benim fikrimin hic onemi yok kole gibiyim aynibitanem anlaşmalı ayrılın kaçırmakta ne öyleçok sorun olur gönülsüz olursa eğer
![]()
Seviyorum ama tahammul edemiyorum. Ruh hastasi oldum onun yuzunden.sendemi sevmiyorsun eşini kız![]()
Olur kizSamire senle bi eve tasiniriz kiz. Olmaz mi![]()
olur mu öyle şey ailen tepki göstermiyormu baban bi karşısına alsın konuşsunBosanmayi kabul etmez yani benim fikrimin hic onemi yok kole gibiyim ayni
Cocukda yapmazsam simdi bu saatten sonra bosanip bir daha evlenemem. E cocuksuz da omur boyu duramam ben.Ben ailemin yanina donmek istemiyorum ki bence bosanacaksan hic bebek yapma çünkü çocuğuna istedigin gibi bakamazsin birsey dedikleri zaman zoruna gider yani benim fikrim bu senin aileni bilemem de
evlilik zor yaSeviyorum ama tahammul edemiyorum. Ruh hastasi oldum onun yuzunden.
Seviyorum ama tahammul edemiyorum. Ruh hastasi oldum onun yuzunden.
Zor tabi. Hele de evlilikte seni tutan, sadece icindeki sevginse, zorun zoru.evlilik zor yabekar olduğuma şükrediyorum bazen
![]()
Babam mi babamda ayri bi dert zatenolur mu öyle şey ailen tepki göstermiyormu baban bi karşısına alsın konuşsun![]()
herşeye rağmen içine soğukluk gelmiyorsa zaten gerçekten sevmişsin demektirZor tabi. Hele de evlilikte seni tutan, sadece icindeki sevginse, zorun zoru.
Calusiyonmu senCocukda yapmazsam simdi bu saatten sonra bosanip bir daha evlenemem. E cocuksuz da omur boyu duramam ben.