- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi Samire tmv
ah samire aaahhhh :))Ne yapmisim da kiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah samire aaahhhh :))Ne yapmisim da kiz
Senin konular bulunmaz yaşanırNiye ama benim konularim gibi konu bulamam ki :)burda ne kadar cok ogretmen var birazda doktor olsaymis:)
Ne oldu kizah samire aaahhhh :))
Evet senin dedigin de dogru :)Senin konular bulunmaz yaşanırhe yaa doktor civanım olsaydı onları vakti mi var kız
![]()
Günaydınn kızlarrr :)
@bibibella bu arada dün yazdığım '' i '' li mesajaWOLFROG 'da cevap vermiş ama senın gibi yanlış anlamamış hııhh
![]()
samire gider ayak son çamlarıda devirmiş![]()
Kimde bende mi günaydın herkese
bişey olmadı öpüyorum seniNe oldu kiz
Benim içim öyle birileri gibi fesat değil
Seviyorum bu kızı ya.
Sizden bunu duymak ne büyük şeref
Günaydın![]()
Demek ki ben sanal da daha iyi anlasiyorum seviliyorum ay kalbimi sevgiyle doldurdunuz sagolun bende öptüm yanaklarındanbişey olmadı öpüyorum seni![]()
Demek ki ben sanal da daha iyi anlasiyorum seviliyorum ay kalbimi sevgiyle doldurdunuz sagolun bende öptüm yanaklarından
sayfalar almış başını gitmiş, burası geyiğe bağlamış![]()
bana geyik gibi geldiyse demekYoo biz burada gayet ciddiyiz.![]()
SöylememEstağfirullah. Belki gerçekte de seviliyorsun ama farketmiyorsundur.
Nerede oturuyorsun?
Söylemem
Estağfirullah. Belki gerçekte de seviliyorsun ama farketmiyorsundur.
Nerede oturuyorsun?
Söylemem
Mesela biri şehrini söylediği zaman anında yer tespiti yapabildiğim için söylememen iyi oldu![]()
gidip bizzat yerinde mi seveceksin![]()
söylesinde git bul demiAman ne sevicem. Şu hayatta kocamı zor seviyorum o kadar hatrı var garibimin. Samire herkese soruyor ya yaşın kaç mesleğin ne çalışıyormusun evlimisin bekarmısınBende şehrini sorayım dedim. Ama anladı tabii wolfrog adeta bir navigasyon, adeta bir uydu kamerası
![]()
söylesinde git bul demi
ben söyleyim mi beni bul beni bul wolfrog![]()
ama bak pat diye karşıma çıkmak yokSöyle bakiyim hangi şehirdensin![]()
ama bak pat diye karşıma çıkmak yok![]()