- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Ne gibi ay yoruluyorum ya canim sıkılıyorSamire sende bugun biseyler var kiz. Hayir ola Insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi ay yoruluyorum ya canim sıkılıyorSamire sende bugun biseyler var kiz. Hayir ola Insallah
Gidi mi ay oGıdıya gel
Biseksuel miyim neyim ben![]()
Bayılmayan var mı acep? Ama var var biliyorum.Senin şu avatarina bayiliyorum![]()
Bugun mesajlardaki herseyi kacirdin nerdeyse. Cok dalginsin bisi yokturdur umarim? Neyse sen uyu simdi tutmayayim ben seni. Yarin devam ederiz, iyi geceler.Ne gibi ay yoruluyorum ya canim sıkılıyor
Iyi geceler canimBugun mesajlardaki herseyi kacirdin nerdeyse. Cok dalginsin bisi yokturdur umarim? Neyse sen uyu simdi tutmayayim ben seni. Yarin devam ederiz, iyi geceler.
Ceviz keci boynuzu uzum badem çok ye vitamin olsun bebise
Gıdıya gel
Biseksuel miyim neyim ben![]()
Ne pişirelim sana:)Etli ekmek ısmarlyım sana:)
Gidi mi ay o
opuyorum seni
Kesin kesin. Çok tatlı amaYok bu kizda biseyler var.
AynennnBana kilo verecek o kadar cok kisi var ki. Ben kendimi 45 saniyordum hamile kalinca 41'e dusmusum. Yiyebilsem mesele yokta yiyemiyorum iste icim almiyor
Aynen ya. Bazen kk okurken mail falan geliyor "kk'nin dertlerinden daha onemli degilsiniz ya" diyorum.
Kimde bende mi günaydın herkeseYok bu kizda biseyler var.
Ne yapmisim da kizsamire gider ayak son çamlarıda devirmiş![]()
Niye ama benim konularim gibi konu bulamam ki :)burda ne kadar cok ogretmen var birazda doktor olsaymis:)Slm kızlar muhabbetleriniz i okudum çatladım gülmektenSamire tmv seni sevmezdim daha doğrusu actigin konulardan gına gelmisti ama seni bilenozledim kk kapanınca gel opcem
konuyu okuyunca kalbin kadar temiz bi sayfa açtığını banada bu sayfada yer verdiğin için teşekkür edesim geldi
bende anlatayim muhabbete dalayım
evliyim 27 yaşındayım 2 çocuk anasiyim 5 yıllık evliyim öğretmenim kk sız yasayamam tek kullandigim sosyal alanbirde calismadigim zamanlarda (calistigim zaman ogleden sonra oluyor) bdv hastasiyim ama is yaparken okumak zorundayim 2 çocuk malum
zorbolsada galiba kk yi bis vakitlerde takip etmeye bir sekmemde bulunmasına özen gosteriyorum
![]()