• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

Ceviz keci boynuzu uzum badem çok ye vitamin olsun bebise

Kuruyemis arada yiyorum da tatli olan herseyden tiksindim. Cayi bile sekersiz icmeye basladim.

Gıdıya gel :KK8:
Biseksuel miyim neyim ben:confused:

Biseksuellikten degil de, insan hayran oluyor beee :rolleyes:Sahsen hamile kaldim da biraz kadina benzedim :KK70:

Ne pişirelim sana:)Etli ekmek ısmarlyım sana:)

Normalde etli ekmek hastasiyim. Hamile kaldigimdan beri hic bir sey istemiyorum. Ama dusunmen yeter sagol.

Hee yaa gidi :KK8:

şu face muhabbetı komedıymiş resmen.
şaka gibi! sahte hesapla yazan kişi sayısı çok fazla
yürek varsa adam gibi yazın burada. korku ban mı? sanmam...

Slm kızlar muhabbetleriniz i okudum çatladım gülmekten Samire tmv Samire tmv seni sevmezdim daha doğrusu actigin konulardan gına gelmisti ama seni bilenozledim kk kapanınca gel opcem:KK60: konuyu okuyunca kalbin kadar temiz bi sayfa açtığını banada bu sayfada yer verdiğin için teşekkür edesim geldi:p bende anlatayim muhabbete dalayım
evliyim 27 yaşındayım 2 çocuk anasiyim 5 yıllık evliyim öğretmenim kk sız yasayamam tek kullandigim sosyal alan:KK48: birde calismadigim zamanlarda (calistigim zaman ogleden sonra oluyor) bdv hastasiyim ama is yaparken okumak zorundayim 2 çocuk malum:KK53: zorbolsada galiba kk yi bis vakitlerde takip etmeye bir sekmemde bulunmasına özen gosteriyorum:KK52:

Bana kilo verecek o kadar cok kisi var ki. Ben kendimi 45 saniyordum hamile kalinca 41'e dusmusum. Yiyebilsem mesele yokta yiyemiyorum iste icim almiyor :KK43:

Aynen ya. Bazen kk okurken mail falan geliyor "kk'nin dertlerinden daha onemli degilsiniz ya" diyorum.
Aynennn :D Müşterilere bile 1 sn çok önemlı maıl cevaplıyorum hemen gelıyorum dıyorum aslında KK dayım :D

Slm kızlar muhabbetleriniz i okudum çatladım gülmekten Samire tmv Samire tmv seni sevmezdim daha doğrusu actigin konulardan gına gelmisti ama seni bilenozledim kk kapanınca gel opcem:KK60: konuyu okuyunca kalbin kadar temiz bi sayfa açtığını banada bu sayfada yer verdiğin için teşekkür edesim geldi:p bende anlatayim muhabbete dalayım
evliyim 27 yaşındayım 2 çocuk anasiyim 5 yıllık evliyim öğretmenim kk sız yasayamam tek kullandigim sosyal alan:KK48: birde calismadigim zamanlarda (calistigim zaman ogleden sonra oluyor) bdv hastasiyim ama is yaparken okumak zorundayim 2 çocuk malum:KK53: zorbolsada galiba kk yi bis vakitlerde takip etmeye bir sekmemde bulunmasına özen gosteriyorum:KK52:
Niye ama benim konularim gibi konu bulamam ki :)burda ne kadar cok ogretmen var birazda doktor olsaymis:)

Back
X