- 24 Haziran 2011
- 23.358
- 48.566
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
kız anlamadı bakmaya mı gitti samire?Aaa çok ayıp Şüküfe
![]()
Ne bileyim çözemeyeceğini. Saf kalpli ya ondan herhal. Herkesin bizim gibi yaramazlığa çalışmıyor aklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız anlamadı bakmaya mı gitti samire?Aaa çok ayıp Şüküfe
![]()
Çıkıp yazsaydın ya, saksı değilim ben burda, benden de bahsedinsenize diyefacede bekledim bekledim kimse benden bahsetmedi
tabi saksı kim ki![]()
yani benimle dalga geçiyosun![]()
Bak kendimi kotu hissettimNe bileyim çözemeyeceğini. Saf kalpli ya ondan herhal. Herkesin bizim gibi yaramazlığa çalışmıyor aklı.
Bak kendimi kotu hissettim
Bence bu çok saçma. Bende tartışıyorum nadiren de olsa birileriyle. Ama böyle içten içe büyütmek neden? Nihayetinde sanal ortamda tanıdığın biri. Sanki kapı komşum mu ki, saçmasapan bir nefret besleyeyim. Saçma. Geçen @Helcin10 ile kapıştık mesela. Bunlar normal şeyler. Bugün bir konuda kapışıp, yarın başka bir konuda hemfikir olabilir insanlar.
istedim ki ben söylemeden akıllara geleyim ama olmadıÇıkıp yazsaydın ya, saksı değilim ben burda, benden de bahsedinsenize diye![]()
banada öyle geldiYa öyle değil espirik yaptım.
Çırpındıkça batıyorum sanki![]()
kıyamam kız kendini kötü hissetme olur öyle şeyler :* :)Bak kendimi kotu hissettim
o değil de facede Arzu Mutlu diye biri vardı, o kim ya ben çok merak ettim onu?![]()
Söz bak bi daha kapanıırsa, ilk seni sorcam ordaistedim ki ben söylemeden akıllara geleyim ama olmadı![]()
bence deAçılışa özel herkes pro olsun bence![]()
evet Arzu mutlu kimse döktürmüş bildiğinBak onu bende merak ettim
aman aman kapanmasın bidaha haftasonu çok sönük geçti ders çalışmak zorunda kaldımSöz bak bi daha kapanıırsa, ilk seni sorcam orda![]()
bence de
Ne de olsa ben proluğumu sadaka sonucu aldımSadaka niyetine![]()