• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hosgeldiniz kk ailesi

En Büyük KK
Ben pek hosbulmadim ama. Sanirim hala aksiklar suruyor. Uyelerin profillerinde actigi konular gozukmuyor. Gecmisimiz temizlendi sanirim:KK53:
Ne güzel işte. Kazen hepinizin geçmişine sünger çekmiş, artık kimse; ''Sen zamanında şöyle bir konu açmışsın, şöyle bir yorum yazmışsın diyemeyecek''

En Büyük KK
Ben pek hosbulmadim ama. Sanirim hala aksiklar suruyor. Uyelerin profillerinde actigi konular gozukmuyor. Gecmisimiz temizlendi sanirim:KK53:

Bence bu süper olmuş :KK50:
Eski konularım silinsin istiyordum bende :KK53:
Hem birileri konu açtığında eski konularına bakamycaz beyin fırtınası yapıcaz hatırlamak için :KK48:
Konu açanlar da "eski konularımdan hatırlarsınız" diyemeyecek yazmak zorunda kalacak hahah :KK70::KK70:

Hem birileri konu açtığında eski konularına bakamycaz beyin fırtınası yapıcaz hatırlamak için :KK48:
Konu açanlar da "eski konularımdan hatırlarsınız" diyemeyecek yazmak zorunda kalacak hahah :KK70::KK70:
Beni bilen bilir devri kapandı:rolleyes:diyorsun:KK70:

Oow beyin firtinasi buladar bdv konusu icin cok degilmi. Sahsen bende okadar hatirlayacak beyin kalmaz:KK53:

Oow beyin firtinasi buladar bdv konusu icin cok degilmi. Sahsen bende okadar hatirlayacak beyin kalmaz:KK53:

Bazı üyelerin maşallahı var bakmasalar da hatırlıyorlar :KK52:
Ama şey olabilir, sen önceden şöyle şöyle yapan üyesin derler konu sahibi de ne alaka kanıtın var mı der ortalık karışır eski konular da gözükmediği için, tehlikeli :KK53::KK53:

Beni bilen bilir devri kapandı:rolleyes:diyorsun:KK70:

Bazı üyeler beynimize çakılmış durumda unutulmaz konular var onlar istisna :KK70::KK70:

Ben telden denedim giremedim. Cumartesi gecesi denedim denedim giremedim. Hep teknik bi arıza var yazıyordu. Pazar sabah teli eli elime aldım. Buraya girdim, karşıma renkli mi renkli yeni bi site çıktı karşıma ''ayyy ne hoş olmuş'' dedim. Yenilemişler dedim. Ama bi baktım o da ne, üye giriş butonu yoktu :KK35:

Neyse ki düzeldi. Eşim buraya yazdığımı bilmiyor. Her baktığında ben KK diye aratıyorum ya da bu sitede oluyorum ''ya ne Kadınlar Kulübü' ymüş arkadaş'' dedi. .

Ne güzel işte. Kazen hepinizin geçmişine sünger çekmiş, artık kimse; ''Sen zamanında şöyle bir konu açmışsın, şöyle bir yorum yazmışsın diyemeyecek''
Ayy artık limoncu ya kimse sen böyle konu actin diyemiycek en çokta limoncu sevinecek silindigine

Yada sevinmiycekmi yıllarca birikimiydi o konular :KK64::110:

hoşbulduk En Büyük KK gerçketen çok büyükbi boşluk oluyo o kadar bağımlı olmuşuz
İkinizi deşifre ettim :KK53: inoubliable aynı avatar zaten. Gayet hoş bayanlarsınız, söylemeden geçemeyeceğim.

Sunucuya girip Ctrl+A, Delete, Yes basmışlar yanlışlıkla.

Aynen. Hatta millet enerjisini orda attı tartışma falan oldu :KK70:
@Helcin10u ifşa eden senmisin yoksa :KK53:

Back
X